Најгрозната случка што ви се има случено до сега !?

Член од
27 декември 2012
Мислења
28
Поени од реакции
4
Pred 2 dena vo ponedelnikot prva smena na skolo I 1 dete pielo mnogu vo nedela neli slavile vmro pobedi I neshto losho mu bilo ovo ono I deteto da si otide vo VC si se olesnilo vo vodarnikot i zvoni za odmor jas zimam 1 sise I odam da go
napolnam so voda, bashka zeden bev I brzo odam celiot zasilen vleguvam vo VC-to I koa gledam. ... Auuu gnasno hamburger jadelo pa celi kompiri povrakalo ne ni zvakalo. ...... Male maleee koa videh I si rekov veke ne vleguvam vo toa VC.

Член од
26 април 2013
Мислења
558
Поени од реакции
114
Vnuk mi na ZAVESA si go zakaci zabot i si go izvadi, vo ogromna niva padna so celoto vrz ez i imase sto dupki. ete vo negovo ime :D:D:D

Член од
26 април 2013
Мислења
558
Поени од реакции
114
a isto gadno e koga prv pat ti se desava da stanes od spienje i da ne ja osekas rakata, na koja si spiel. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii grdo

Cresevo

Внимавај на називот во иднина.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
923
Поени од реакции
2.103
Жица во уво

Член од
2 јуни 2013
Мислења
83
Поени од реакции
42
Едно девојче што го познавам, си ги јаде сопствените мрсули. :( Онака сочно, си брца прст у нос, копа малце, го врти лево-десно, вади мрсулот (кој зависно од здравствената состојба, е или течен, кога е настината, или крцкав-екстра криспи кога е здрава), си го става прстот сосе “содржината„ во уста и задоволно голтнува. Што е најтрагично, не се ни труди да не поштеди нас, невините друшки нејзини, па да земе да се скрие некаде, тајно да се “нахрани„... :zid:Нема усул, тоа го прави пред сите, само кога смета дека никој нема да види. Секој ден морам да ја гледам.:(

За сите оние кои набројаа грозни ситуации... Сеуште не сте ја имале честа да присуствувате на “хранењето„ на ____. (не спомнувам имиња, мил ми е животот :pos:).

Добрата страна е таа што, ако еден ден реши да почне да јаде и туѓи мрсули покрај своите, можам да и се понудам да и шиткам по неколку палома марамици со издуван нос на ден. Пари можам да правам продавајќи телесни (носни) течности, бе. :pos: Да ти е мерак да настинеш, што понастинат, толку побогат... :pos:

Напомена: kids don`t do this at home. :pos:

П.С. Ако некој не ми верува, имам 23 сведоци што низ истиве маки прошле и со задоволство би ви ги пренеле своите драгоцени искуства со драгата _____ и нејзините мрсули. :pos:

Eeeeew. Помислата. :pov:
Па немој да ја гледаш само сврти се :D

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Во кампојне , кај шо има место со чешми за заеднички миење чинии , една џупка му го миеше газо и му сменуваше пелени на детето.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.848
Си одев за дома, идеше по мене едно малечко кученце со стремеж на кај средно високо, се завртив му се приближив и добро го опулив. Продолжив да одам за по 5 секунди да слушнам кочење на кола и крик. Не се свртив да видам, сакав да го запомнам како пред тие 5 секунди.Го слушнав само човекот кој стоеше пред мене и гледаше натаму.-Го изгази му еба мамата......Тоа беа зборовите.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
треба на насловот да стои, со големина 7ка.....Ако јадете на ја отворајте темава...ќе зажалите...

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
a isto gadno e koga prv pat ti se desava da stanes od spienje i da ne ja osekas rakata, na koja si spiel. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii grdo
Хахахахааа... и јас мислам исто... сабајле станувам и чувството е како да немаш рака, а всушност осеќаш како ти тежи... ми требаа 15 минути да си ја вратам во нормала :)

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Хахахахааа... и јас мислам исто... сабајле станувам и чувството е како да немаш рака, а всушност осеќаш како ти тежи... ми требаа 15 минути да си ја вратам во нормала :)

Точни го еднаш,че ти се врати циркулацијата..

Kajgana Shop

На врв Bottom