- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.869
- Поени од реакции
- 541
Самир Насри, Адебајор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1. Пирло - Толку многу време во Милан, го заштити и својот број во клубот (така разбрав) и да отиде во Јувентус???
2. Клосе - Пред крај на кариера го напушти Баерн иако го направија човек. Му заврши договорот, но цел тим на Баерн се надеваше дека ќе реши да остане во клубот.
3. Хасан Салихамиџич - 9 години во Баерн и отиде во Јувентус, сега волсбург...
4. Ноер - Сигурно навивачите на Шалке го сметаат за шиткач, иако јас лично едвај чекав да дојде во Баерн, он е правата замена за Оливер Кан и еден од најдобрите голмани во светот.
5. Фабрегас - Иако сум за Барса, мора да им се признае на Арсенал дека ги шитна ептен![]()
Џабе им објаснуваш. Колку убава тема, а какви постови се изначитав.Човек ова ти се смета за предавник. Кога цела публика го исфиркува играчот
Или пак ова кога играчите не го "пасат" нивниот поранешен играч
Незнам што си ги ставил Пирло,Клосе и Салихамиџич овде, кога при заминување немало никаков конфликт ни со фановите, ни со играчите.
Не се ривали ама многу јаки играчи им земаат во последно време почнувајќи од Овермарс па до Цеск .Иначе не го сметам за толку голем предавник Цеск како што се Фиго, Савиола и компанија само зборот ми беше дека Венгер го направи голем играл и капитен на 23 години, а овој плачеше по Барса и сега и си замина на крај
Епа ако татко му е за Евертон не значи дека и Овен треба да игра за нив, глупостиМајкл Овен, затоа што како прво си го предал татко му, најверен навивач на Евертон, кој мислел дека син му еден ден ќе биде огромна ѕвезда на тимот, а тој скришно си тренирал за Ливерпул. И кога овој дознал не му прозборел повеќе.
Ти мора да си фан на Арсенал?!Ashley Cole мислам дека е на врвот!!!![]()
Епа ако татко му е за Евертон не значи дека и Овен треба да игра за нив, глупости
--- надополнето: Sep 26, 2011 11:28 AM ---
Ти мора да си фан на Арсенал?!
Јас мислев за Арсенал си, пардон!Не. За Манчестер Јунајтед сум.
Јас мислев за Арсенал си, пардон!