Најголеми фудбалери-предавници

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување
Мајкл Овен, затоа што како прво си го предал татко му, најверен навивач на Евертон, кој мислел дека син му еден ден ќе биде огромна ѕвезда на тимот, а тој скришно си тренирал за Ливерпул. И кога овој дознал не му прозборел повеќе.

Пирло цел живот игра во Милан. Сега во Јувентус. А Роналдо ми беше омилен додека играше во омилениот тим, но кога отиде во најомразениот и почнав да го мразам. Продадена душа. А меѓу Манчестер и Челзи во историјата на тие два клуба, имаат направено само една замена. Сега скоро мислам дека еден играч се префрли од едниот во другиот клуб. Само што не ми текнува кој играч беше баш :unsure:

На Пирло управата на Милан му ги спакува куферите и го пушти да си оди. Да нејќеа Милан да го пуштат и да молеше сам да оди во Јувентус, тоа ќе беше друго. Вака сигурно дека кога ќе е слободен агент ќе ја одбере најдобрата опција за него :)

А за Роналдо не знам зошто се чудиш, Роналдо го сакаше Манчестер и секогаш збори најубаво за него но уште од мал си има кажано дека сон му е да игра за Реал Мадрид. Барем тој си е искрен и си кажуваше од помлад, смешни се оние што наеднаш сон им станува да играат во рандом богат клуб :) Според мене ни ова не е предавство, искрени му беа неговите намери и клубот знаеше за тоа одамна, не остави никого на цедило.

Очигледно некои од вас не ја сФатиле поентата на поимот предавник во фудбалот.
Не е работата да сменил тимови работата е да бил миленик на публиката.
Ако глеате играчи што играле низ повеќе клубови во една земја тогаш листава ќе брои илјадници

Па Аквилани 6 големи клуба прошета, а меѓу нив, 3 се од Италија :D
Аквилани играше во Рома па беше продаден на Ливерпул каде што не се снајде најдобро, Ливерпул го даде на позајмица во Јувентус со можност договорот да биде откупен но овие не сакаа да дадат пари и подоцна Милан се заинтерисира за него и тој замина таму, доколку Рома сакаше да го врати можеше но најверојатно не им требал

Сол Кембел ........... едно од најголемите предавства на сите времиња.Дете на Тотенхем,нивен клучен играч директно во Арсенал заминува.Навивачите на Тотенхем никого не мразеле толку колку него.
Нико Крањчар................ дете на Динамо,најмлад капитен во историјата,тогаш најголем талент во Хрватска,син на легендата на Динамо Златко Цицо Крањчар,прав пургер од стара загребска фамилија.........едноставно преодреден беше да биде величина во Динамо- отиде во Хајдук директно.Многу луѓе не можат да му го простат сеуште тој трансфер,цели песни се смислуваа за него,во Загреб кога играше за репрезентација или за Хајдук немаше теорија да изведе аут или корнер со се можно маваа по него.БББ правеа нереди пред стадионот и управата на клубот кога отиде,пред станот му пееа,му палеа свеќи.Во Сплит пак го дочекаа како крал и херој,на аеродром Торцида го пречека,во Хајдук како капка на дланка го гледаа и чуваа.Кога замина во странство колку толку се смири сето тоа околу него.
Иначе и менаџерот тогашен него е убиен ради трансферот во Хајдук.Не ради навивачки побуди,него за парите од тој трансфер или некои малверзации поврзани околу трансферот.
Во последно време Стојковиќ.Се колнеше дека никогаш не би играл за Партизан,дека го мрази тој клуб,а сега со маици пред Гробари излегува со опростите ми моју ружни прошлост.Во инцидентите во Џенова беше нападнат од Делије.Стана многу омразена личност во клубот со една од најголемите армии на навивачи во овој дел од Европа и со една од најјаките европски навивачки групи.

Ибрахимович, тој е како ку*ва, цела Италија го помина.
tumblr_lqts15PyGu1qfvcb1o3_500.gif

fbb5sm.jpg

Не голем клуб, не голем играч но традицијата е доста голема, и големо е предавството, Владимир Стојковиќ, верен Звездаш, крвта наводоно му вила „црвено-бела“ сегашен голман на Партизан

Fabregas, go napravivme igrac a zamina so opravduvanje deka togas nemalo mesto za nego. Rani kuce da te lae!

Da ne go zaboravam nasri koj ce osvojuva tituli so siti. Kaj i da e, siti ce kupat novi igraci na zima, pa i on kako adebajor ce seta kako prostitutka niz cela evropa!

Роналдо во Милан, Виери во Милан.Ибрахимович е е*и ветер не верував на неговите изјави.

Аквилани играше во Рома па беше продаден на Ливерпул каде што не се снајде најдобро, Ливерпул го даде на позајмица во Јувентус со можност договорот да биде откупен но овие не сакаа да дадат пари и подоцна Милан се заинтерисира за него и тој замина таму, доколку Рома сакаше да го врати можеше но најверојатно не им требал
кога играше во рома даваше милион изјави дека ги мрази ривалите и слични глупости па полсе отиде во ливерпул изјави дека неговиот сон е јаве. од тука отиде во јуве и изјави дека тоа е тимот од соништата и дека мечот со лацио не е веќе дерби за него а сега појде воо милан и вели дека е пресреќен и дека конечно се пронашол себеси? :pos: и уште што можам да издвојам: Роналдо, Виери (за него Ибрахимович е почетник :)) , Енрике....

Fabregas, go napravivme igrac a zamina so opravduvanje deka togas nemalo mesto za nego. Rani kuce da te lae!

Da ne go zaboravam nasri koj ce osvojuva tituli so siti. Kaj i da e, siti ce kupat novi igraci na zima, pa i on kako adebajor ce seta kako prostitutka niz cela evropa!
za fabregas se znaese deka koga togas ke si dojde doma,samo sto vie navivacite na arsenal ne veruvavte :)
--- надополнето: Sep 21, 2011 7:14 AM ---
Луис Енрике
zosto luis enrike?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom