Најголеми фудбалери-предавници

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување
1. Пирло - Толку многу време во Милан, го заштити и својот број во клубот (така разбрав) и да отиде во Јувентус???

2. Клосе - Пред крај на кариера го напушти Баерн иако го направија човек. Му заврши договорот, но цел тим на Баерн се надеваше дека ќе реши да остане во клубот.

3. Хасан Салихамиџич - 9 години во Баерн и отиде во Јувентус, сега волсбург...

4. Ноер - Сигурно навивачите на Шалке го сметаат за шиткач, иако јас лично едвај чекав да дојде во Баерн, он е правата замена за Оливер Кан и еден од најдобрите голмани во светот.

5. Фабрегас - Иако сум за Барса, мора да им се признае на Арсенал дека ги шитна ептен :)

Што знам за Клосе. Јас мислам дека тој повеќе се издигна во Вердер, отколку во Баерн.

Клосе предавник :pos:. Нема везе тоа, во Баерн дојде нормално, и од Баерн замина нормално, како и 90% од трансфериве што се случуваат по сите клубови.
За Ноер, тој е предавник во очите на навивачите на Шалке, непожелен е (беше) во очите на Шикерија, а во моите очи е човек што нема примено гол на 9 од 10 натпревари so far.:icon_lol:

1. Пирло - Толку многу време во Милан, го заштити и својот број во клубот (така разбрав) и да отиде во Јувентус???
2. Клосе - Пред крај на кариера го напушти Баерн иако го направија човек. Му заврши договорот, но цел тим на Баерн се надеваше дека ќе реши да остане во клубот.

3. Хасан Салихамиџич - 9 години во Баерн и отиде во Јувентус, сега волсбург...

4. Ноер - Сигурно навивачите на Шалке го сметаат за шиткач, иако јас лично едвај чекав да дојде во Баерн, он е правата замена за Оливер Кан и еден од најдобрите голмани во светот.

5. Фабрегас - Иако сум за Барса, мора да им се признае на Арсенал дека ги шитна ептен :)

Човек ова ти се смета за предавник. Кога цела публика го исфиркува играчот

Или пак ова кога играчите не го "пасат" нивниот поранешен играч

Незнам што си ги ставил Пирло,Клосе и Салихамиџич овде, кога при заминување немало никаков конфликт ни со фановите, ни со играчите.

Човек ова ти се смета за предавник. Кога цела публика го исфиркува играчот

Или пак ова кога играчите не го "пасат" нивниот поранешен играч

Незнам што си ги ставил Пирло,Клосе и Салихамиџич овде, кога при заминување немало никаков конфликт ни со фановите, ни со играчите.
Џабе им објаснуваш. Колку убава тема, а какви постови се изначитав.
Значи за повеќето од тие новопечените фанчиња, предавници на клубот за кој си навиваат е секој подобар играч кој ќе замине од нивниот клуб. :tapp: И голема улога има клубот во кој ќе замине потоа. Ако тој клуб е од некоја сосема друга лига и не е во никаков конфликт со претходниот клуб, не гледам зошто тоа би било предавство.
Ајде сега јас Роналдињо да го сметам за предавник што замина во Милан. Или Ето во Интер.
Или најсвеж пример за предавство по оваа логика: Раул во Шалке. :cautious:

Фиго и Адебајор. Препознатливи се по тоа.
Овој вториов посебно ко ку*ва од пред МТВ е, кај му дадат пари таму оди.

Не се ривали ама многу јаки играчи им земаат во последно време почнувајќи од Овермарс па до Цеск .Иначе не го сметам за толку голем предавник Цеск како што се Фиго, Савиола и компанија само зборот ми беше дека Венгер го направи голем играл и капитен на 23 години, а овој плачеше по Барса и сега и си замина на крај

Играчите на Арсенал сами сакаат да си одат, не знам зашто сите го жалат Арсенал како им ги земале играчите. Ако ти си среќен во тимот и ако гледаш иднина во тимот тогаш ќе останеш. Нормално е ако играчот веќе постигнал се во тимот, да си отиде, така беше со Анри, Виеира, Пирес но ова што се случува во последниве години е одраз на немоќта што ја има Арсенал во Англија и во Европа. Не може сите играчи во клубот да ти се предавници, не може сите првокласни играчи да сакаат да си одат. Овде не се криви играчите, крив е клубот што не знае и не може да ги задржи. Ако продолжи вака Арсенал, од наредната година на листата на "предавници" ќе го пишувате и Ван Перси и компанија.. секој играч во кариерата сака да освои голем трофеј, никој немаше да му рече фала на Фабрегас ако останеше цела кариера во Арсенал и се бореше за влез во Европа. Фабрегас за две недели во Барселона освои повеќе од колку што освои во Арсенал за 5 години. Тажно нели...

Мајкл Овен, затоа што како прво си го предал татко му, најверен навивач на Евертон, кој мислел дека син му еден ден ќе биде огромна ѕвезда на тимот, а тој скришно си тренирал за Ливерпул. И кога овој дознал не му прозборел повеќе.
Епа ако татко му е за Евертон не значи дека и Овен треба да игра за нив, глупости:confused:
--- надополнето: Sep 26, 2011 11:28 AM ---
Ashley Cole мислам дека е на врвот!!! :D
Ти мора да си фан на Арсенал?!

Епа ако татко му е за Евертон не значи дека и Овен треба да игра за нив, глупости:confused:
--- надополнето: Sep 26, 2011 11:28 AM ---

Ти мора да си фан на Арсенал?!

Не. За Манчестер Јунајтед сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom