Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

.. а ја така кршев и ми остана едно мало парче за кршење , удрив 100 пати со рака не се крши и земав да го кршам со нога , го ставив на две клупи на ќошињата и со нога удрив два пати и место дасчето да пуне, ќошињата на клупите отидоа
ме фана паника оти клупите беа нови и ги зедовме и ги ставивме последни. после часовите останавме 3 другари и ги однесовме у друга училница ... а тие деца си ја наебаа си добиа укори и си ги платиа клупите :baeh: ај доста е за денес :salut:

.. 
... најголема ми беше во 1-ва година мислам дека беше или 2-ра.. бевме на еден манастир онака како на 1-ви мај се осеќавме
се изопивме таму... ги заебававме постарите луѓе таму шо беа и после на едни цајкани им ги бутавме капите од глава и од игла ја докаравме до Слон... се избутавме и ќе дојдеше до тепачка...почнаа да не гонат со предупредување да застанеме.. ние бегаме и не застануваме нормално со мислење дека ќе не убијат од ќотек со пендраците... бегавме....бегавме.... и позади нас еден од глупите цајкани се сопна од едно јаже кое беше оптегнат еден шатор ... се смочавме од смеење и почнавме да ги провоцираме до дека бегавме.. и на крај кога не можеа да не фатат.. застанавме да одмориме и пак ги провоциравме..ги мававме со мали каменчиња...пеевме една песна за нив само не знам која беше поточно... и после таман да се вратиме фатија некој од нашите..и сега нема бегање... го фатиле.. и мораме и ние со него... другар ни е .. моравме...после во полицијата изедов еден пендрак по нозете ... среќа малку беше и полека ме удрија... па и шамар дури си изедов.. и од тогаш така се немам задевано со полицијата... само се карам ден денес со нив ама повејќе од тоа не ... и оправдано е.. оваа беља ја направивме на 15-16 години.... тогаш тоа за нас беше БЕЉА .. и тоа голема
)))
хахаха .. абе .. напрајв и јас една беља пред некој месец и не ви ја кажвам оти ке се вознемирите 
Е ајде де затоа е и темавахахахахах баш ме изнасмејвтехахаха .. абе .. напрајв и јас една беља пред некој месец и не ви ја кажвам оти ке се вознемирите
![]()

I jas ko pomal tezok beladzija sum bil
od palenje na plevni vo selo kaj dedomi Mavajne so zeleni kajsii po koli i po policisko Kombe Krsejne Prozori Kradejne ovoski niz dvorovi. Go sjebav doma dzamot so fudbalska topka sred zima ama najmokjna bese koa so bratucedmi mu gi ebavme na dedomi gumite od traktorot Kradejne od market na hotel so bratucedite posle edna nova godina so eden drugar pukavme petardi i neznam so ni tekna eden drug drugar imase bratucedki od germanija i oni site doma mu dzvonam jas ovoj pali burence pred vrata i sprint sreka pukna pred da ja otvori vratata inace otidoa ocite na kino koj sok go doziveea mozum da zamislum posle edno vreme na moda bea od ostricata na penkaloto so feder se pravea pistolcijna za spirto znaes go stavas toa strakcijnata vo penkaloto palis i oni letat taka so toj drugarot sme go zapalile cel kanal pa lugeto so ziveeja blizu vikaa pozarna pukajne dezodoransi mavajne grcki koli so kamenja i na kraj koa ni izleze edna srbinka kje ni viknese policija huh Malee ludnica 

:pos2::pos2:Па уште се смеаш, треба совеста да те гризе.