Најголема беља што ја имате направено

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Сум мавал јајца по прозорци, сум лажел за да зафркнам некој и така сл. работи нема некоја посебна глупост. :helou:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Со камен ја скршив задната шофер шајмна на Ауди нешто слично на ова

Потоа ја плати тато :( :nesvest:

Pella

Θεος μου πατέρας
Член од
26 ноември 2009
Мислења
60
Поени од реакции
4
Страшна беља

Му украдов на татко ми 100 евра , зашо не ми даваше 2 , 3 дена , и си купувам игрици , си јадам ова она..
После наоѓање сестра ми парите , давање на дедо ми , дедo ми вика од кај ти се на тебе бе овие пари ???
Ја викам : незнам не се мои ,
А сеа ќе видиш на татко ти.
Ја се скоцкав готово ќе умирам , ќе ме убиеше
КОа дозна дома со што стигнеше ме маваше , со јабуки со се , да не ме спасеше дедо ми ја незнам дали ќе останев жИв!!!
И од тогаш никад не ми текнало да му зеам ни 10 денара!:nesvest::nesum:hh

lOl

Член од
23 ноември 2009
Мислења
3
Поени од реакции
1
Лани у осмо на тромесечие оценките тотално ги намалив , и баш се сеќавам понеделник беше тој наставникот по математика (што појма си немаше) ми става 4 и си излегува надвор... и јас нервозен си велам уште овоа ми требаше и со бокс у таблата , на две места ја откачив од држачите и потоа цело време додека пишуваа наставниците таблата се тресеше , а за тоа кој ја скршил - се разбира , наставникт по математика :tapp:
Исто така лани ама пред крај година имаше едни луѓе од Куманово презентираа таму една гимназија ... и кој сакаше остануваше да ги следи а другите у училница. И така се собравме 4-5 другари у училница и ни текна да кршиме летвици(дасчиња) и ги стававме на клупа и со празна дланка ги кршевме , тој другарот си го измести малиот прст на 3 места од зглоб :toe: .. а ја така кршев и ми остана едно мало парче за кршење , удрив 100 пати со рака не се крши и земав да го кршам со нога , го ставив на две клупи на ќошињата и со нога удрив два пати и место дасчето да пуне, ќошињата на клупите отидоа :vozbud: ме фана паника оти клупите беа нови и ги зедовме и ги ставивме последни. после часовите останавме 3 другари и ги однесовме у друга училница ... а тие деца си ја наебаа си добиа укори и си ги платиа клупите :baeh: ај доста е за денес :salut:

Член од
26 ноември 2009
Мислења
72
Поени од реакции
12
...коа бев 6то - 7мо одд кај нас у школо за патронат дојде да пее ламбе.. и се собравме неколку другари и пошо многу не нервираше ламбе, исековме некој кабел од звучниците после првата песна....и толку беше од пеењето на ламбе :toe: :pipi:
и си добивме таму не знам какви казни некои укори, опомени шо ти ја знам..али битно пред девојчињата испаднавме фраери :pehar:
глупи дечишта :kesa: :pipi:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
830
Поени од реакции
842
Ги има доста многу.. од ставање на дрва со трња покрај патотм, плашење на жени што работеа у конфекција навечер, до ставање на лепак на кваките на врататите во училниците..

Нај шо ми оставиле впечаток се:
-Како мали излагавме зимоска пред зграда и правевме многу топки од снег и секоја кола која поминуваше на патот беше наша мета, и сеа ја како најмал и неискусен,бидејки веќе рацете ми смрзнаа од толку мн топки, гледам плочка од мраз и викам со ова ке мавам, и мавнав и отиде шовершајмата на една кола и потоа сите се разбегавме и сите отидовме во станот кај еден мој другар... после 3-4 саати поминати кај него се прибравме дома скришно, е тоа беше јак стрес цел месец кога се јавуваше некој на телефон мислев дека е полиција :D ..

-Пред некоја година еден комшија намерно ни се паркираше на влезот од зградата, и после искачање, едно 15 души пијани се враќаме дома и гледаме овој пак се паркирал на влезот, и сите се измочавме на колата, и мислам дека комшијата затоа ја продаде после некое време.

- оваа ми е најнемила случка
8мо одд и пред женски се правам фраер дека ке ги прерипам сите скали во школото, и рипам и од еднаш истрчува мало дете и го поткачив и падна и целиот крвавеше

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Oд толку бељи шо имам направено .. дури некои не ми текнува :D:D ... најголема ми беше во 1-ва година мислам дека беше или 2-ра.. бевме на еден манастир онака како на 1-ви мај се осеќавме :D се изопивме таму... ги заебававме постарите луѓе таму шо беа и после на едни цајкани им ги бутавме капите од глава и од игла ја докаравме до Слон... се избутавме и ќе дојдеше до тепачка...почнаа да не гонат со предупредување да застанеме.. ние бегаме и не застануваме нормално со мислење дека ќе не убијат од ќотек со пендраците... бегавме....бегавме.... и позади нас еден од глупите цајкани се сопна од едно јаже кое беше оптегнат еден шатор ... се смочавме од смеење и почнавме да ги провоцираме до дека бегавме.. и на крај кога не можеа да не фатат.. застанавме да одмориме и пак ги провоциравме..ги мававме со мали каменчиња...пеевме една песна за нив само не знам која беше поточно... и после таман да се вратиме фатија некој од нашите..и сега нема бегање... го фатиле.. и мораме и ние со него... другар ни е .. моравме...после во полицијата изедов еден пендрак по нозете ... среќа малку беше и полека ме удрија... па и шамар дури си изедов.. и од тогаш така се немам задевано со полицијата... само се карам ден денес со нив ама повејќе од тоа не ... и оправдано е.. оваа беља ја направивме на 15-16 години.... тогаш тоа за нас беше БЕЉА .. и тоа голема :))))

Член од
3 декември 2009
Мислења
12
Поени од реакции
0
ххахахахаха

хахахахах баш ме изнасмејвте :D хахаха .. абе .. напрајв и јас една беља пред некој месец и не ви ја кажвам оти ке се вознемирите :D

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
хахахахах баш ме изнасмејвте :D хахаха .. абе .. напрајв и јас една беља пред некој месец и не ви ја кажвам оти ке се вознемирите :D
Е ајде де затоа е и темава

Член од
3 декември 2009
Мислења
12
Поени од реакции
0
!

доволни се сите овие случки шо ги кажаја дечкиве.. хаха

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Кога прв пат земав да возам велосипед без помошни тркалца (значи бев мал) го скршив на комшиите десниот заден жмигавец на колата (среќа што беше застава колата, а не некоја скапа) а + тоа никој до ден денес не дозна дека тоа бев јас :tv:

тоа ми текна моментално, ако ми текне некоја поголема ќе ја пишам :smir:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.464
Поени од реакции
6.164
Па не најголема ама сеа на овие ми текнува е кога лани да отепам една мува цел прозорец го сјебав .Како мал заедно со едно дете излеговме од хотелот кај што имаше свадба (Мак петрол Струга) да земаме покрај езерото камчиња за да мавам еден мртов Пацов во базенот(кои лудаци еЈ) па неможевме да се вратиме пошто беше стрмно.Моиве за малце полиција ке викнеле али некако успеавме да се вратиме.Исто како мал и реков на баба ми дека одам на луна парк (кој е покрај спортската сала во Охрид) ама со другарите отидовме на утакмица (нешто младинско првенство имаше).Баба ми чекала 1 сат,2 сати ,3 сати и повикала полиција ...Јас си идам дома среќен(Македонија тепа) овие дома испаничени вкрај :tv:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.526
Поени од реакции
31.133
Најнова-го скршив кафематот на една продавница.:kesa:
Они мене ќе ми ги крадат парите:zlo:

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
:D:D:D I jas ko pomal tezok beladzija sum bil :D od palenje na plevni vo selo kaj dedomi Mavajne so zeleni kajsii po koli i po policisko Kombe Krsejne Prozori Kradejne ovoski niz dvorovi. Go sjebav doma dzamot so fudbalska topka sred zima ama najmokjna bese koa so bratucedmi mu gi ebavme na dedomi gumite od traktorot Kradejne od market na hotel so bratucedite posle edna nova godina so eden drugar pukavme petardi i neznam so ni tekna eden drug drugar imase bratucedki od germanija i oni site doma mu dzvonam jas ovoj pali burence pred vrata i sprint sreka pukna pred da ja otvori vratata inace otidoa ocite na kino koj sok go doziveea mozum da zamislum posle edno vreme na moda bea od ostricata na penkaloto so feder se pravea pistolcijna za spirto znaes go stavas toa strakcijnata vo penkaloto palis i oni letat taka so toj drugarot sme go zapalile cel kanal pa lugeto so ziveeja blizu vikaa pozarna pukajne dezodoransi mavajne grcki koli so kamenja i na kraj koa ni izleze edna srbinka kje ni viknese policija huh Malee ludnica :D:D:D :pos2::pos2:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Па уште се смеаш, треба совеста да те гризе.
он кога беше мал ветуваше многу работи кој не ги исполнуваше. тоа му беа најголемите бељи.

најголема беља моја е скршен прозор у комшии и толку.

Kajgana Shop

На врв Bottom