Ги има доста многу.. од ставање на дрва со трња покрај патотм, плашење на жени што работеа у конфекција навечер, до ставање на лепак на кваките на врататите во училниците..
Нај шо ми оставиле впечаток се:
-Како мали излагавме зимоска пред зграда и правевме многу топки од снег и секоја кола која поминуваше на патот беше наша мета, и сеа ја како најмал и неискусен,бидејки веќе рацете ми смрзнаа од толку мн топки, гледам плочка од мраз и викам со ова ке мавам, и мавнав и отиде шовершајмата на една кола и потоа сите се разбегавме и сите отидовме во станот кај еден мој другар... после 3-4 саати поминати кај него се прибравме дома скришно, е тоа беше јак стрес цел месец кога се јавуваше некој на телефон мислев дека е полиција

..
-Пред некоја година еден комшија намерно ни се паркираше на влезот од зградата, и после искачање, едно 15 души пијани се враќаме дома и гледаме овој пак се паркирал на влезот, и сите се измочавме на колата, и мислам дека комшијата затоа ја продаде после некое време.
- оваа ми е најнемила случка
8мо одд и пред женски се правам фраер дека ке ги прерипам сите скали во школото, и рипам и од еднаш истрчува мало дете и го поткачив и падна и целиот крвавеше