Најглупите прашања...

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Абе шо, тема по тема, јас па мислам цел форум да го делитниме, а ти Мисти... ова де Никола, шо мислиш?

Цел.. би било штета. Се приметува разлика од тема што држи,што може да се опфатат повеќе работи,учиме т.е доаѓаме до нови информации..
ОД тема што само зафаќа простор и време

Форумов на пример, е полн со глупи прашања.. да го земеме пример ,
нешто беше.. дали психичката или физичката болка.., и одговорот се подразбира.
ваквите теми треба да се искоренат,ЕДНОСТАВНО не се вредни,го немаат длабокото во нив,

Теми може да отвара буквално секој шо е зачленет на форумов и ако некоја тема е глупа, неинтересна и слично за тоа не е виновен форумот туку тој шо ја отворил

1.
-Имаш дечко?
-Не
-Зошото?

2.
Како пројде у школо?(е како пројдов де,убоо да не случајно?у школо колку сакам да идем и професорине колку сакам да ги глеам...ауф)

3.
Спиеш?(не бе лежам со затворени очи)

poglupo e koga ke bides so nekogo da kutis odkolk od kultura da go prasas nesto pa makar i da e nesto najglupo neli od nekade treba da se pocne muabet

Slicno kako sto kaza Desire edno od poglupite e:

Imash devojka?
Ne.
Zosto?

Dr ne mi teknuvaat sega a gi ima bajagi.

Пошо имам 3 пирса и најглупаво ми е кога ке ме прашат..
Од дома не ти пискат ? или Как ти дадее од дома?
Ауууу ако ми пискале немаше да ги имам ...

1.
-Имаш дечко?
-Не
-Зошото?

2.
Како пројде у школо?(е како пројдов де,убоо да не случајно?у школо колку сакам да идем и професорине колку сакам да ги глеам...ауф)

3.
Спиеш?(не бе лежам со затворени очи)
Уште едно да додадем:

4. Што праеш? (па ме глеаш бе ебате тоа):tapp:

ova mn cesto se desava so eden komsija! ni dzvoni na domofon ke mu krene tatko mi i ovoj: doma si?
pa peer na domofon dzvonis logicno ke bide doma

Не ги прочитав сите претходни постови и незнам дали на некој му се десило нешто слично на ова шо ќе го пишам али енивеј.

Се среќавам со другар на мој братучед у Охрид, онака не се знаеме многу, и се поздравуеме и следат оние глупи прашања за кои претходно зборевме од типот шо има ново и слично, и ја му викам У ОХРИД СИ А? И онака се глеаме едно 10 секунди мене ми текнуе КАКВА ГЛУПОСТ сум кажал, и почињаме да рикаме од смеа.

Вреди да се напомене дека ова веќе никат не ми се повтори!!:icon_lol::icon_lol:

Ме нервира коа ме прашаат: ‘‘ Кај одиш?‘‘(е зини да ти кажам, шо ти е гајле),
У школо коа ќе те прашаат школските: ‘‘Учеше?‘‘

Најсмрт ми е онака,не ме ни знае `Кај си бе срце,што има ново?`retard:
или татко ми онака заспивам и слушам ` Маце спиеш?Види на тв што има` аууу остааај ме не ме рчкај пробувам да заспијам си викам во себе и го игнорирам.Банално прашање од некој што не го познавам добро `Кај беше до сега?Зошто мислиш така?`Мразам да објаснувам на луѓе што не ги вреднувам!!!Друга ситуација,идам по улица ме сретнува некој познаник `Еј шо праиш?Каде?!` офф!!!Има уште ама овие ми се главни и на нив ми текна во моментот!retard:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom