Најевтин супермаркет

• Креатор на темата Креатор на темата mkdpp
  • Време на започнување Време на започнување
Ги менуваат само тие што се како шупи другите ќе си останат.

Ама Тинекс е во проблеми, дужат многу пари. Ништо чудно ако не им успее ова Конто да останат само на неколку маркети како Веро и да се фокусираат на маркети како деликатес и супер Тинекс. Обичните да ги затворат.

Нив најголемиот профит им доаѓа од цетриве годи, лиса, си лапаат кирија од таму.

Вечерва кога влегов покрај што на фискалната сметка беше лого Конто маркет, едната каса беше размонтирана и касиерката нешто метеше на таа каса.
Се игра некоја игра.

Ја брат секој ден метам кај мене на работа и цело време ме прашуваат да не мењам работно место затоа што така ми текнало да исчистам. Работата е што колегата на истото место што работи е тешка сељачина без основни манири и бонтон и све што јаде и пие тресе и капе на подот а ја не можам у таков свињарник да работам и да поминам 8 саата на ден.

Вечерва кога влегов покрај што на фискалната сметка беше лого Конто маркет, едната каса беше размонтирана и касиерката нешто метеше на таа каса.
Посакувам да можев да се замарам со вакви ствари во животот. Биг лајк

Се игра некоја игра.

Ја брат секој ден метам кај мене на работа и цело време ме прашуваат да не мењам работно место затоа што така ми текнало да исчистам. Работата е што колегата на истото место што работи е тешка сељачина без основни манири и бонтон и све што јаде и пие тресе и капе на подот а ја не можам у таков свињарник да работам и да поминам 8 саата на ден.
Не си тачен друже :icon_lol: :icon_lol:

Два нови Жито маркети се отвараат во Тетово саботава.

Значи во останатите градови кај што им се помала квадратура маркетите не би ме чудело да бидат Конто а во Скопје да останат Тинексите со поголема квадратура и оние Деликатесен, Супер Тинекс и други.

Ова се некој мој мислења не значи дека така ќе биде но пак ќе пишам не би ме чудело да се случи такво нешто.

Тинексот во Тетово откако се преселија е тешки глупости. Убав на изглед но мал простор помалку производи, имаат и пекара но не сум сретнал некој да каже почесто купувам леб или нешто за јадење од пекарата.

Местеле самонаплатна каса. И во мојот Тинекс истото се случи :)

Местеле самонаплатна каса. И во мојот Тинекс истото се случи :)
Повеќево од народов уште не знае добро и да наплати сметка телефон, телевизија и интернет на самонаплатна каса платомат. Затоа кај телеком операторите има вработено што ќе помага.Не сме сеуште за такво нешто до толку спремни. Постари луѓе нема толку лесно да се снајдат за сами да наплаќаат.

Се е ова за да намалат трошкови, помалку вработени да има касиерки.

Последно уредено:
Повеќево од народов уште не знае добро и да наплати сметка телефон, телевизија и интернет на самонаплатна каса платомат. Затоа кај телеком операторите има вработено што ќе помага.Не сме сеуште за такво нешто до толку спремни. Постари луѓе нема толку лесно да се снајдат за сами да наплаќаат.

Се е ова за да намалат трошкови, помалку вработени да има касиерки.
Е не бе друже за мир у светот е. Нормално е дека сакаат да намалат трошкови, сегде е тоа и у секоја индустрија, автоматизирај што можеш и заштеди едни пари.

Е не бе друже за мир у светот е. Нормално е дека сакаат да намалат трошкови, сегде е тоа и у секоја индустрија, автоматизирај што можеш и заштеди едни пари.
Да де се намалува трошоци сегде е така тоа сите го знеме веќе. Само кога е самонаплатување кај нас во тој случај постариве не се снаоѓаат за самонаплата многу.

Ќе треба помош и кога ќе видиш пак ќе се прави гужва и пак повеќе ќе се чека ред кај касиерката да куцне.

Да де се намалува трошоци сегде е така тоа сите го знеме веќе. Само кога е самонаплатување кај нас во тој случај постариве не се снаоѓаат за самонаплата многу.

Ќе треба помош и кога ќе видиш пак ќе се прави гужва и пак повеќе ќе се чека ред кај касиерката да куцне.
Мераци е самонаплатната каса кога ке видиш редица од луѓе што чекаат а ти си завршуваш работа за секунда

Да тоа дур се навикнат и дур се калибрира софтверот ќе биде така, но ќе се научат.

И у развиени земји ко Англија, Германија, Шпанија кај што има самонаплатни има и касиери со обични каси. А крај краева и само самонаплатни да има Марче, не грижи се, ќе има човек околу за да ти помогне и тебе и на постарите за кои си толку загрижен.

И у развиени земји ко Англија, Германија, Шпанија кај што има самонаплатни има и касиери со обични каси. А крај краева и само самонаплатни да има Марче, не грижи се, ќе има човек околу за да ти помогне и тебе и на постарите за кои си толку загрижен.
Ќе треба години повеќе дур научат стариве лица како се користи особено оние од време титово.

Ние младиве и тие што секој дневно ја користат технологијата брзо ќе се снајдеме.

Ќе треба години повеќе дур научат стариве лица како се користи особено оние од време титово.

Ние младиве и тие што секој дневно ја користат технологијата брзо ќе се снајдеме.
Е аман де па ти, што ги правиш толку глупи...некој ке им објасни и толку, ако не од еднаш од втор пат ке успеат.
Години требало, абе не претерувај:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom