Nema šansa da ja prodaseš za tie pari. Da ja davaš i za 25000 den nema da ja prodadeš, sekomu e sumnjivo zošto ja prodavaš. Kola e druga rabota, kao sekoj se razbira od koli, a 90% kupuvaat so duplo vratena kilometraža i nikoj ne prašuva zošto ja prodava, a za klimava prvo toa će gi interesira i ela sega ti objasni mu deka kako Zlate sakaš da kupiš LN.Убаво е ова да се знае, но искрено не ми пречи, само ги напоменав работите да не мислите на 21.5 се грее овој смрзнува дома, баш напротив на граница ми е за по кратки да шетам.
Токму поради тоа како се однесува климата на толкави топлотни загуби сум најзадоволен. Да бидеме реални не било кој избор на мојов простор ќе го грееше на -7 кога беше, а Vivax AEYI-во го грее и мислиш има снага да грееш уште толкав простор. Доколку се направи пресек, мислам дека 9/10 сум задоволен. Еве потопол ден денес, 12 саат, она потрошила 3.3киловати. Дневна би била 6.6 киловати потрошња во топли денови значи ова или до кај 12киловати во ладни, значи греење за 1500 до 2500 денари месечно 24/7 мислам дека е нешто најдобро што сум можел да го очекувам. Па мислам дека парно градско да сум имал ќе беше поскапо.
Има 9, а не 10 поради тоа што нема ниска модулација па вака на потопло време греам ходник што не го користам за да не оди on-offи реално не е претивка, не е бучна да ти пречи, но знаеш дека работи и според звукот ја осеќам дека намалила или зголемила брзина.
Није куча(клима) на продаји. хахахха искрено не би ја продавал по секоја цена, НО сеуште ми стои огласот, ако се јави некој за 43к би му ја дал и би си земал Mitsu LN35 како на Златко и би го изолирал секој ѕид што можам, башка би ставил на таван каде можам изолација, па нек пукну душмани
Моментално греам со ходникот отворен, мислам дека се малку повеќе од 30 квадрати, 290w потрошувачка. Што може човек повеќе да очекува...
Eve kako eden germanec tamu nekade vo komunizmot 80- desetite godini od prošliot vek mi kažuva vic (čovekot tečno zbori srpski), demek kako oni go sfatile komunizmot (ćinam dekamnogu dobro go svatile).
Vo Čehoslovačka nekoj nikako da prodade nekoja Škoda so pominati 300.000 km , negov prijatel go sovetuva da ja vrati kilometražata so vrtenje nazad so bor mašina. . .. se srećavaat posle dve nedali i na prašanjeto dali uspea da ja prodade ovoj veli ne sum budala da prodavam kola so pominati 33.000 km. Tuka treba da se nasmeete ha,ha,ha.