- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.270
- Поени од реакции
- 3.019
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахахахаха сите патишта ми водат од Кина кон Јапонија@LudPetel тешко оди ама на прав пат си!
Некој ако има сервисно од AEYIѕ нека сподели, човекот сака да знае точното моделче што компресор носи...
mdv op king според линков(https://mdv-ukraine.com.ua/catalog/626/754-2.html) го има следниов компресор KTN110D42UFZ. Најдов видео и каде што ја отвараат таа клима: https://www.youtube.com/watch?v=uqY7vJTnauw (но не можам да забележам на видеото за кој компресор се работи)Vivax AEYIs, Midea Oasis i mdv op king e potpolno istata klima,ama za zal mdv toj model ne go uvezuvaat povejke energo sistem od koga izleze oazis kaj nas
Me interesira dali modulira tolku nisko kako što pišuva so 100W ili e samo mačkanje oči.Jas lani ja zedov 45 000
Многу погрешно си ги сфатил работите! Се тоа убаво што си се заинтересирал за клими, и како работат и се…Последно што ми се врти е дали е подобро да си меѓу првите меѓу кинезите или меѓу последните меѓу јапонците.
Vivax AEYIs vs Daikin FTXF35D
Tao e vistinsko rezonuvanje i po mene e pravec vo koj treba da se razmisluva. Sekako ima eden kup korisnici koi se uvereni deka i naeftiniot japonec e podobar od sekoj kinez.Последно што ми се врти е дали е подобро да си меѓу првите меѓу кинезите или меѓу последните меѓу јапонците.
Дечки направив одлуката, нарачана Vivax AEYIs. Следната недела доаѓа
Добив отприлика околу 5% попуст по телефон и ме убеди тоа дека веќе мислам дека вреди за цената.
Следна недела доаѓа на 25 квадрати со 2 од 4 надворешни ѕидови, пвц прозори, изолација само на еден ѕид плус бетонски ѕидови, а и високо приземје + ходник и тоалет кои ќе биде чатпат отворени (8 квадрати)
Фала на сите што помогнавте во одлуката.
Предлог добри монтери?
Јас се зезнав… барај го само @kodusПредлог добри монтери?
De be komšo gi zaboravi da gi izbrišeš nekio podatocite na slikite sekoj može da vidi za koj objekt se raboti zatoa ne objavuvaj tugi sliki i ne se kiti so tugi perduvi. Eve moeto dete gi gleda tvoite sliki i mi veli deka imaš gps podatoci za lokacija.De be komso, gi zaboravi kokoskite, petelot, svinjata i kravite. Me razocara
Ke bidis prezadovolen od klimata i ke ja preporacuvas na site kulturno fino raboti i mnogu mokna.A za ti e 8kv sto ke bile chat pat otvoreni mozish mozis slobodno da se celo vreme otvoreni i plus uste 15kv bez nikakov problemДечки направив одлуката, нарачана Vivax AEYIs. Следната недела доаѓа
Добив отприлика околу 5% попуст по телефон и ме убеди тоа дека веќе мислам дека вреди за цената.
Следна недела доаѓа на 25 квадрати со 2 од 4 надворешни ѕидови, пвц прозори, изолација само на еден ѕид плус бетонски ѕидови, а и високо приземје + ходник и тоалет кои ќе биде чатпат отворени (8 квадрати)
Фала на сите што помогнавте во одлуката.
Предлог добри монтери?