Vartolu
The Infamous Mobb
Блазеси ти...Веќе видено..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Блазеси ти...Веќе видено..
Gree e mnogu pojaka od Vivaxot, kako vo kapacitet, vo izduv skoro za 50%, 7 brzini ….i uste mnogu raboti.Vivax ACP-18CH50AERI+ + WiFi модул - 45.999 ден.
GREE Charmo ARCTIC R32 -25C 18000Btu - 44.999 ден.
Може да ми дадете мислење која од овие клими е подобра опција за греење на соба од куќа од околу 35 квадрати? Или предложете доколку има друга подобра клима за таа цена.
Ти ако планираш да ја користиш во 7ма брзина со најјакиот и издув да си си ја купиш, а други луѓе да не лажиш.Gree e mnogu pojaka od Vivaxot, kako vo kapacitet, vo izduv skoro za 50%, 7 brzini ….i uste mnogu raboti.
Vivax AERI +Vivax ACP-18CH50AERI+ + WiFi модул - 45.999 ден.
Може да ми дадете мислење која од овие клими е подобра опција за греење на соба од куќа од околу 35 квадрати? Или предложете доколку има друга подобра клима за таа цена.
//// Ne znam sta da ti kazem ----- pored balkanskih zemalja---Makedonije, Srbije, Hrvatske, Bosne, Slovenije, ja ovaj Vivax na brzinu nadjoh skoro po citavoj EU i Rusiji --- da se prodaje:Vivax ACP-18CH50AERI+ + WiFi модул - 45.999 ден.
iceclima.bg
Zato je ima kod nas, Gree u MK uvek donosi najnovije modele.//// Ne znam sta da ti kazem ----- pored balkanskih zemalja---Makedonije, Srbije, Hrvatske, Bosne, Slovenije, ja ovaj Vivax na brzinu nadjoh skoro po citavoj EU i Rusiji --- da se prodaje:
![]()
Инверторен климатик VIVAX ACP-18CH50AERI
Продукта не е наличен Стандартен монтаж (+380 лв.) Доп'лнителни монтажни услуги и консумативи цени. Високостенен инверторен климатик Енергиен клас A++/A+ Подходјашт за помештение до 40 кв.м. Моштност при охлаждане 1.4-4.5 kW Моштност при отопление 1.1-4.9 kW Гаранција 36 месецаiceclima.bg
![]()
VIVAX Nástěnné klimatizace ACP-18CH50AERI - R32 - ALDIG
VIVAX Nástěnné klimatizace ACP-18CH50AERI - R32. VYSOKÁ ÚČINNOST IONIZÁTOR 1W POHOTOVOSTNÍ REŽIM I FEEL FUNKCE ROZSAH PROVOZU PŘI TOPENÍ DO -20°C ROZSAH PROVOZU PŘI CHLAZENÍ DO -15°C TOPNÁ SPIRÁLA KOMPRESORU A KONDENZÁTORU WI-FI READY BIO FILTR BEZHUČNÝ PROVOZ OBOUSMĚRNÝ ODVOD KONDENZÁTU...shop.klima-aldig.cz
cak i u Finskoj
......... dok ovu drugu nigde, iako sam probao svakakvu vrstu pretrage ---- i na osnovu trgovackog naziva i na osnovu oznake unutrasnje-spoljne ..... //////
Koga ke pustis za Vivax, ke ti pratam.Него ќе пуштите еуровент сертификати за Pular и Charmo?![]()
Botche, imas pozdrav od Gree No.1Бот ја пуштив за Haier Tundra-та, со старата и новата ознака. Си ги помешал лончињата.
Ај викни по сабајлечки за помош од екипата, нека дое Стрелчо да те спасува.![]()
Prvo proveri gi filtrite, dali se cisti. Ako ne se iscisti gi.Имам Грее клима со сплит систем. Нова е климата нема ни 2 години. Во станот не е ладно и сезонава уште на немав пуштено на греење. Пуштив вчера и никако да почне да грее, дува ладен воздух безразлика на која тепература е ставено. Еве сега ја пуштив и ја ставив на максимум и пак е исто не грее иако чекам ајде да загрее може треба време итн. Лани грееше одлично, не знам дали можам сама да пробам да ја направам или да барам мајстор.. Некој да не имал сличен проблем?