I nie pokraj tebe!Како мало дете си се радувам, бог да чува..
Što ubavi lameli čisti i pravi, takvi da ostanat i posle montaža.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I nie pokraj tebe!Како мало дете си се радувам, бог да чува..
Predlog za invertor klima do 400 evraa koj se dobri marki

Najubav, sto klima bi preporacal za greenje 13m2 2.5kw ili 3.5kw?? Budzet 1000e.Za do 400 Evra ovoj model
![]()
VIVAX ACP-12CH35AEMIS R32 по супер цена од 21.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 5 годиниklimi.mk
 Da se priberam od odmor pa da vidime so dostava i montaza kako kje odi. Edvaj chekam da dojdat mrazovi pa da si meram i jas koja klima kolku troshi.Najubav, sto klima bi preporacal za greenje 13m2 2.5kw ili 3.5kw?? Budzet 1000e.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Da se ispofalam i jas. Ovoj @PticaSelica me "prelaza" pa otidoa 35000 za mitsuto 25dm. Od na plaza epten lesno se troshele pari.Da se priberam od odmor pa da vidime so dostava i montaza kako kje odi. Edvaj chekam da dojdat mrazovi pa da si meram i jas koja klima kolku troshi.
Moze ne sum najubav ama za 1000 evrei mozesh bilo koja 2.5kw da ja zemish od japoncive. Sigurno kje postigne vo 13kvadrati. Pregolema e 3.5kw za taa kvadratura.Najubav, sto klima bi preporacal za greenje 13m2 2.5kw ili 3.5kw?? Budzet 1000e.

I jas mislam 2.5 ama 2.5 i 3.5 vo cena e mn mala razlika. E sega dali japanac ili sto da e posto mala kvadratura ke treba da se razmisli. Gledam Daikin ama eve najubav ne mi gi preporacha, pa ke vidime...Moze ne sum najubav ama za 1000 evrei mozesh bilo koja 2.5kw da ja zemish od japoncive. Sigurno kje postigne vo 13kvadrati. Pregolema e 3.5kw za taa kvadratura.
Bidejki si vo misla dali 2.5 ili 3.5 ovaa mislam e bas sredina 2.5 na ladenje a 3.2 na greenje.I jas mislam 2.5 ama 2.5 i 3.5 vo cena e mn mala razlika. E sega dali japanac ili sto da e posto mala kvadratura ke treba da se razmisli. Gledam Daikin ama eve najubav ne mi gi preporacha, pa ke vidime...

Ај со здравје и долго да си ја служишDa se ispofalam i jas. Ovoj @PticaSelica me "prelaza" pa otidoa 35000 za mitsuto 25dm. Od na plaza epten lesno se troshele pari.Da se priberam od odmor pa da vidime so dostava i montaza kako kje odi. Edvaj chekam da dojdat mrazovi pa da si meram i jas koja klima kolku troshi.

Ај со здравје и долго да си ја служиш
Не знаев дека имам таква моќ, да прелажувам други
Мада убаво е така да измешаш марки и модели… ако ништо друго, други луѓе на форумов ќе имаат корист од директна споредба
Ти секако добар избор направи…