Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ajde nekoj da spodeli iskustva so toplotna pumpa?
Dali nekoj koristi i dali e zadovolen. Potrosuvacka na struja i slicno.
Ако имаш топловодно подно греење и бојлер кој ќе се врзе на топлинската пумпа можеби би било океј.Ajde nekoj da spodeli iskustva so toplotna pumpa?
Canyon 16kw. За 100м2, куќа, фасада стиропор 10см, ПВЦ столарија. Не е подно греење туку радијатори и фенкојлери. Наместена на 22.5 уште од првата недела на октомври, потрошувачка 300кв. Од 1 ноември до денес 620кв. Во куќа на мои блоски поставена но јас ја следамAjde nekoj da spodeli iskustva so toplotna pumpa?
Ima Eurovent?Canyon 16kw. За 100м2, куќа, фасада стиропор 10см, ПВЦ столарија. Не е подно греење туку радијатори и фенкојлери. Наместена на 22.5 уште од првата недела на октомври, потрошувачка 300кв. Од 1 ноември до денес 620кв. Во куќа на мои блоски поставена но јас ја следам
Дај прво договорете се меѓу себе(у фирма) дали еуровентот ви е битен или не?Ima Eurovent?
Odamna si pisuva taka, prakas model sto nema nikogas da ima takvi tehnicki specifikacii i si brkas rabota…..izmislena privatna usluzna labaratorija….plati i teraj
Се разбира. Само некој нека потпраша пак, нека потсети со еден пингТоплотната пумпа без изведба со подно греење и добра изолација нема да биде баш економична при користењето.
Бар до тој заклучок дојдов јас пред две години кога се двоумев меѓу ТП и клима... а не сакав да го корнам постоечкиот паркет...
@riker и @vilagora се надевам ќе навратите пак да споделите инфо и за декември и јануари како ќе бидат сметките.
Covek da ne prasa dali top brendot Canyon ima Eurovent….hahaha….vednas panika vo redoviteДај прво договорете се меѓу себе(у фирма) дали еуровентот ви е битен или не?
Оти вака шизофреничен ви е муабетот.
Да те потсетам која песна пред два дена ја пееше:
Pomos za toplinski pumpi od chigo nekoj majstor ili iskustvo montiravme toplinska ali so greenje nekako slabo cesti se gasi i ne vrti pumpata vnatre inalu imam podno so fenkuleri
ха, на оваа некој и предложил брак