- Член од
- 19 март 2021
- Мислења
- 222
- Поени од реакции
- 545
Целиот проблем овде (на форумот сум повеќе од една година) е што од некои уреди знаете што да очекувате при купувањето, бидејќи имаат Eurovent сертификат. И во ред е што таквите уреди чинат малку повеќе. Останатите немаат сертификат и би требало да чинат помалку. Купувачот презема сопствен ризик и пожелно е да се читаат кориснички искуства за такви уреди, но, велам, уредот треба да чини помалку. Има и поевтини и одлични уреди без Eurovent.
Проблемот се јавува кога се обидувате да продадете такви уреди по цени како овие први, сертифицирани., + да се побара од клиентите сами да ги тестираат со различни режими на тестирање кои не се наменети за крајниот корисник. Секој автомобил има таканаречен сервисен режим (service mode). Па, не сум слушнал некој да вози така кола цел ден. И не сум слушнал никаде до сега, некој автосалон да советува така клиенти.
Проблемот се јавува кога се обидувате да продадете такви уреди по цени како овие први, сертифицирани., + да се побара од клиентите сами да ги тестираат со различни режими на тестирање кои не се наменети за крајниот корисник. Секој автомобил има таканаречен сервисен режим (service mode). Па, не сум слушнал некој да вози така кола цел ден. И не сум слушнал никаде до сега, некој автосалон да советува така клиенти.