Сум го одработел јас моето друже, сега слободен уметник кој како ја наредил.Bas me interesira sto rabotis vo Svedska i od stan pa vo kuka ke si odel a po cel den si obde na forumot i ispravas krivi drini. Sto ne interesira kako se grees toplotna li e solarna li e pompata kolku plakas za struja toj standard so ovdesniot ne e ist. Ti kako sloboden umetnik izgledas vaka sledejki gi tvoite postove a slika barem da stabese nekoja na koja si se greel vo stanot pa sega na koja bo kukata da videme nie ovde sto kurafte tehnima e tam vo svedska
А ти вака прозван што се јави кога викам дека инвестиција во смешно скап уред е не секогаш најдобра да не ти зимам од лебот со тоа?
ако сум ти наштетил со размислувањето пиши у ПП ќе ти дадам 10% попуст на СЕОи таргет маркетинг кампања не е проблем.
Не мораш да ме читаш мене слободно држи се до твојата специјалност читањето усис/издув на борците во темава.
Абе живи, здрави сте?!
Поминав само да ѕирнам, да видам дали се е во ред…
@wiksa да знаеш каде и како се прави мерцедес, немаше да го кажеш “докажан произведувач”! Биле некад, живеат на стара слава и имиџ!
Кадата за батериите се вари(и лепи) кај нас во Дура, се уште користат бушинзи со гумички, и миљон споеви што се поправаат по стопати само тестот да може едвај да го поминат во фабрика… Електрика Дрекселмаер у Кавадарци или Куманово! Крпено, тегнето, лепено…
Тесла искрено не знам како се прави, ама ние што сме работеле за мерцедес си се драпавме дека попрво Лада ќе земеме што ја правел пијан русин во трета смена, отколку мерцедес! Треба да видиш за да поверуваш..
еее друже и јас поминав да ги видам гледам уште кавгите лето господово 2016, викам ајде дај да пробаме дискусија да направиме нормална не само сликај го да ти го видам, мерачот да не бидам погрешно разбран.
појма немам каде склапа мерцедес ама гледам каква технологија користат за да направат автопилот и споредувам со неуспешниот обид на тесла
Реално со технологијата која сакаат да ја вградат мерцедес имаат шанси, ама ќе почекаме да почнат да ги претставуваат модели со неа па да ја видиме во живо