Darling
High Value
Kako i da e, shit taste ke ispliva koga togas.Шајнинг е 80та година снимен, книгава е 86та издадена. Значи имал простор од 6 години да критикува пред Дарлинг да го заќути.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako i da e, shit taste ke ispliva koga togas.Шајнинг е 80та година снимен, книгава е 86та издадена. Значи имал простор од 6 години да критикува пред Дарлинг да го заќути.![]()
Ќе ставаш... или веќе имаш па споделуваш искуство?Гледам оти почнавте да свршувате на Митсу климите,немојте ќе им отворите работа на овие од ЛЏВТИ ќе треба да отворат уште една стапка.. Дркаџии на клими или Секс со клими)
50.000 бона за клима 2.5kw и за 25м2 за Митсу Ап 25па да ставам Уљен радијатор 3000 денари ќе имам поголем комфор и удобност при греењето а со останативе 47.000 ќе плаќам наредни 10год електрична енергија.
lol, никад не сум го гледалThe Usual Suspects?
Ако го исхејташ, те ебав!![]()
Kako se cisti vnatresnava edinica?Kako se odrzuva klima, Gree vece sedma godini, prezadovolen.
Snimi edno video kako go pravis.Razreden Aris edno 10min.pa posle perenje so topla voda so pumpa na trukanje i nekoj sjaj za sadovi vo nea,plaknenje so topla voda i na kraj za dezinfekcija hidrogen 3%,eve sedum godini taka ja odrzuvam,isto i nadvoresna samo bez hidrogen.
Nemam soyal ama me interesira dali imas zabelezano razlika vo rabotata na klimata koga bilo ispravno senzorceto ili sega koga tretina prostor go gleda ,koga rabotese podobro ?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk