- Член од
- 26 јануари 2020
- Мислења
- 1.096
- Поени од реакции
- 1.433
Стомачнине ко пластифицирани да му се.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еуровент?Zdravo dali nekoj ja pamti stranicata kade se gledaa site specifikacii za klimite
WTF.beautiful?transisbeautiful![]()
сарказамWTF.beautiful?
И јас нема на тој да идам, го гледав во Кинотека пред неколку годиниИ ја ваљда ќе идам на некој. Тој со буржоазијата ваљда не, гледан ми е.
Кои датуми се поточно? Пробав да најдам, ама kinoteka.mk не е ажуриран од лани ко што гледам по датумите. Би ве дружел ако се погодиме со датумот.
Мене и кој друг?Би требало баш тој викенд на 20ти да си дојдам во Македонија, ако доаѓам дефинитивно би ве дружел. Од целово катче само 1 или 2ца лично познавам.Би сакал и останатите да ве запознаам.
Анон, маалски човек, у комшии ми беше. И нема контроверзни оценки на летер.Мене и кој друг?![]()
Анон е контроверзен сам по себе. Он заедно со @RATM се моите frenemiesАнон, маалски човек, у комшии ми беше. И нема контроверзни оценки на летер.![]()
Kolkav e prostorot m2 koj sakas sa go ladis i grees so klimata ?Fala druze nekoj da ponudi dobra klkma inverter do kaj 33000 denari