Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Underground како што го сфатив јас, зборува за тајните на семејство кои се кријат во подрум или во плакар, како што е изреката, а речиси секое семејство има нешто такво ... и мене ми се допадна кога го гледав на времето :)

Underground како што го сфатив јас, зборува за тајните на семејство кои се кријат во подрум или во плакар, како што е изреката, а речиси секое семејство има нешто такво ... и мене ми се допадна кога го гледав на времето :)
не е тоа

Што не е тоа?
Ваљда ова не е тоа

Марк Рајланс органски не го поднесувам така да баш ми дојде добро улогава да можам да го хејтам на раат (уствари уште сум изнервиран што му го зеде Оскарот на Сталоне)
Не му го зел. Си го заслужи максимално.
Јакиот па Сталоне со тоа восочната фаца што не му се мрда.

Таа година ако не беше Рајланс, од номинираните Том Харди највеќе заслужи, па и Рафало штакурац.

Него, глеам сеа таа година кај жените и не ми е јасно како не зема Џенифер Џејсон Леј за Heightfull eight. Толку ли е добра Викандер у таа Данска девојка?

Последно уредено од модератор:
И едно предупредување од главниот увозник на Митсубиши за Финска дека гаранцијата нема да им важи на оние што купиле модел на клими без греачи и одпосле ги доградувале...си има кои модели се за греење наменети а кои се за да речам "полугреење" негде понајуг ;)

Прегледај го приврзокот 317690
Добро би било кога вака сите би биле коректни, транспаретни и чесни. А не како кај нас не можеш да добиеш точна информација, што поради незнаење на тие кои го продаваат производот, што поради нечесни намери......

Таму заслужено му беше на Редмејн, за нејзе што знам.
laughing-snow.gif

И едно предупредување од главниот увозник на Митсубиши за Финска дека гаранцијата нема да им важи на оние што купиле модел на клими без греачи и одпосле ги доградувале...си има кои модели се за греење наменети а кои се за да речам "полугреење" негде понајуг ;)

Прегледај го приврзокот 317690
Баш фер од нивна страна, и не гледам ништо погрешно тука пошто убаво е објаснето климите произведени за еден регион доколку се користат во сосема друг регион во други услови - не важи гаранцијата, се е фер тука нема ништо матно.

---

Поскапување на струја за 9.48% од 1 јануари 2022, се надевам ова не е евтина политичка финта и дека нема да има и друго поскапување за брзо.

И ја укинааа дневната ефтина тарифа...

Минатото лето 7,5%... тогаш бар какви-такви протести имаше организирано (хах 20 луѓе бевме излезени во Прилеп)
Тогаш им се чудев за причината..... као во екот на пандемијата кога голем дел од фабриките затворија на неколку месеци... ја кренаа цената на струјата зашо иако била намалена побарувачката тие имале трошоци кои морале да ги покриваат... па штом помалку прозведувале морале по повисока цена да ја продаваат... и тоа помина а цената си остана крената.

Лестоска ја поскапеа колку 12%?... не ја ни разбрав причината...

И зш ја поскапуваат 10% сега?
Па ете пошо скапа била на берза струјата викаат ќе се активирале сите капацитети за да се произведува целосно во нашата земја (ко шо си ја викаат)

Сума сумарум 30% ја напукаа во овие 3 години... а го лажеа народот со тоа дневната евтина тарифа... ама ете дотука било!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom