- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.961
- Поени од реакции
- 86.289
The Quick and the Dead и Critters 3
не се за седмица
не се за седмица
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И серија имаше, колку што се сеќавам.
(или трипам нешто)
100 саати трае, па ти се учинило ко серија да гледаш.И серија имаше, колку што се сеќавам.
(или трипам нешто)
не е тоаUnderground како што го сфатив јас, зборува за тајните на семејство кои се кријат во подрум или во плакар, како што е изреката, а речиси секое семејство има нешто такво ... и мене ми се допадна кога го гледав на времето![]()
Што не е тоа?не е тоа
Ваљда ова не е тоаШто не е тоа?
Underground како што го сфатив јас, зборува за тајните на семејство кои се кријат во подрум или во плакар, како што е изреката, а речиси секое семејство има нешто такво ... и мене ми се допадна кога го гледав на времето![]()
Не му го зел. Си го заслужи максимално.Марк Рајланс органски не го поднесувам така да баш ми дојде добро улогава да можам да го хејтам на раат (уствари уште сум изнервиран што му го зеде Оскарот на Сталоне)
Добро би било кога вака сите би биле коректни, транспаретни и чесни. А не како кај нас не можеш да добиеш точна информација, што поради незнаење на тие кои го продаваат производот, што поради нечесни намери......И едно предупредување од главниот увозник на Митсубиши за Финска дека гаранцијата нема да им важи на оние што купиле модел на клими без греачи и одпосле ги доградувале...си има кои модели се за греење наменети а кои се за да речам "полугреење" негде понајуг
Прегледај го приврзокот 317690
Таму заслужено му беше на Редмејн, за нејзе што знам.
Баш фер од нивна страна, и не гледам ништо погрешно тука пошто убаво е објаснето климите произведени за еден регион доколку се користат во сосема друг регион во други услови - не важи гаранцијата, се е фер тука нема ништо матно.И едно предупредување од главниот увозник на Митсубиши за Финска дека гаранцијата нема да им важи на оние што купиле модел на клими без греачи и одпосле ги доградувале...си има кои модели се за греење наменети а кои се за да речам "полугреење" негде понајуг
Прегледај го приврзокот 317690
Не пробувај.Birds of Prey не можев да го догледам, од што е лош.
Ќе пробам пак.