Џ
Џонтра Волта
Гостин
Уште едно - неам идеја а ми требаат пари, па ај ќе се шлепам на стара слава - филмско остварување. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Холивуд веќе одамна продукциите немаат идеја за оргинални сценарија.Уште едно - неам идеја а ми требаат пари, па ај ќе се шлепам на стара слава - филмско остварување.![]()
И јас имав таква заблуда, што поголема кубикажа тоа помирно работи.Muslam deka generalno 5.5 se potivki.
Jas imav 3.5 vivax pa ja smeniv so 5.5 fujitsu, vtorava e daleku potivka
Mene mi se čini deka e od ventilatorot. Kompresorot si zvuči standardno ako bil vo toj moment na povisoki vrteži. Ventilatorite kaj invertorite se so nekolku brzini (najmalce 2) do 4 ako kontrolata na brzinata e stepenesta i ne e kontrolirana so poseben invertorski sklop. Kontinuirana promena se obezbeduva so inverter sličen na kompresorot no so soodvetna snaga, ova kaj poskapite klimi...Дечки здраво,
Ја пуштив вчера климата да ја тестирам за греење за есенва, та освен звукот од компресорот, забележувам и еден друг звук кој досега го немав забележано на клими (како тишење,шуштење на воздух - види видео)
Видео Клима
Прашањето ми е дали е нормален тој звук (Климата е АЕРИ 5.5) или монтерот ја заебал работата?
Поздрав
Дечки здраво,
Ја пуштив вчера климата да ја тестирам за греење за есенва, та освен звукот од компресорот, забележувам и еден друг звук кој досега го немав забележано на клими (како тишење,шуштење на воздух - види видео)
Видео Клима
Прашањето ми е дали е нормален тој звук (Климата е АЕРИ 5.5) или монтерот ја заебал работата?
Поздрав
kakva prostorija od 35m2 ke greis.Izolirana ,ne izolirana,kuka ,stan,vid na dograma,vo koe mesto e greenjeto,Bitola,Gevgelija,Skopje.Daj informaciii.Ако може мислење за SAMSUNG NORDIC COMFORT инвертерот, дали вреди за парите, моментално е 40 000 ден во Сетек. Како е со потрошувачка за греење. Дали е добра опција за затоплување 35 квадрати.
Vivax klimite imaat mnogu tivki nadvoresni edinici samo treba klimata da e montirana pod vaser vaga libela
Eve i video od NET deka Vivax se odlicni i tivki klimi
Kuka , sendvic blok so izolacija no bez fasada, edna prostorija od 35m2,dobri drveni prozori i vrati,kakva prostorija od 35m2 ke greis.Izolirana ,ne izolirana,kuka ,stan,vid na dograma,vo koe mesto e greenjeto,Bitola,Gevgelija,Skopje.Daj informaciii.