- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.671
- Поени од реакции
- 120.006
Добро бе Преспав ја имам изгледано, тееее каков си па и ти.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро бе Преспав ја имам изгледано, тееее каков си па и ти.
Здраво,
Бидејќи сум во план да купам инвентер клима што ќе грее соба од 20м2 (не така добро изолирана) и тоа во текот на целата зима, во пребарувањето во групава ми излегоја овие две клими:
![]()
И
![]()
GREE FAIRY LCLH GWH12ACC-K6DNA1D по супер цена од 32.990 ден.
3.7kW ИНВЕРТЕР, БЕСПЛАТНА достава, 10г. гаранција!klimi.mk
Па сега ме интересира која од овие две да ја одберам пошто немам големо познавање од клими?
Jas imam na 20 m2 Haier Tundra Plus, prezadovolen za zima, epten e tivko i nadvoresnata i vnatresnata, osobeno ako e za splana soba, mnogu e idealno...
malku me nervira prvoto duvanje vo zima, mlaka (5 sekundi).
inace za greenje perfekt.
Дали оваа е истата :
![]()
HAIER TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CLC/1U35MEEFRA по супер цена од 29.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
Бројкиве им се исти : AS35TADHRA-CL/1U35MEEFRA ама на едната пишува Tundra Plus Smart а на другата Tundra Green.
На која температура најладно ја имаш користено? На овој модел пишува дека нема грејачи на компресор и кондензат... нема гајле?![]()
Isti se, klimi.mk ima tehnicka greska, nemaat greac, treba da pisuva do -15
HAIER TUNDRA GREEN PLUS AS35TADHRA-CL/1U35MEEFRA
2 zimi pominav, najmnogu do -10. da imase greaci ke imase i pokratki defrosti.
Ako ti dozvoluva bugjetot zosto da ne bi go kupil,i ako ti odgovara sprema prostorot. Nema vrska sto e postar model.Daisekai 8 ras 16 e na golem popust, se isplati li da se zeme spored vas ? iako e postar model na R410 ?
Aman zarem nemaš nitu eden bilo kakov el. ured pa ne znaeš što se slučuva so niv pri ovoj napon.Здраво,
Би ве замолил за совет.
Зимно време кај мене напонот се движи околу 170 волти, па затоа се двоумам дали да купам или не?!
Што ми препорачувате?
Ви благодарам однапред.