- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.336
- Поени од реакции
- 10.536
А што не бев член во престижниот клуб тој период?Му го скрши срцето - негов предлог во Клубот беше.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што не бев член во престижниот клуб тој период?Му го скрши срцето - негов предлог во Клубот беше.![]()
Лаура ми го должиш, ѓубре!Да беше денот 30 сати долг, радо.
Нит се заблагодари што те тргнав од игнор листата, нит ми направи фолоу бек на инста, нит ме праша дали работам во недела, дали имам обврски периодов, дали имам време сам за себе, ама ја сум ѓубре.Лаура ми го должиш, ѓубре!
Bitno e zaradi kondenzot, mora da e pod vaser vaga.Zdravo dali e bitno ako nadvoresnata edinica ne e pod vaser vaga, t.e. gorniot del da e malku navalen nadolu vo odnos na dolniot 1.5cm otprilika?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Мене Pular моделиве многу грдо ми изгледаат во споредба со другите Gree клими како на пример Gree Amber, Gree Lomo, Gree Fairy...
A za greenje biva li ga, zosto eve za 1 mesec otide letto ide zima?
Letoto uste bajagi ke go ima.A za greenje biva li ga, zosto eve za 1 mesec otide letto ide zima?
A za greenje biva li ga, zosto eve za 1 mesec otide letto ide zima?
Не ги лажи потециални купувачи на клими за лична корис. Реално кажиму работи како офф/он минимум и е 700wZa greenje epten go biva,
Demek bitno e tvoeto mislenje... Hahahaha...... klimata e perfektna... eden klient gree 70m2 so nea (izoliran objekt) , cisto za tvoja informacija, prezadovolen e.Нека не те лажат, на форумот има буквално 0 луѓе кои го имаат купено ова.
Многу слаба надворешна единица, мислам дека беше и капиларка, она што го рекламираат се 7 брзини на вентилатор, ама тебе вентилатор во зима не ти треба.
Можеби за во соби до 15м2 ќе се најде, за нешто посериозно во никој случај.
Isto se odnesuva i za tebe.Не ги лажи потециални купувачи на клими за лична корис. Реално кажиму работи како офф/он минимум и е 700w
Za Greenje ovie modeli na InverterA za greenje biva li ga, zosto eve za 1 mesec otide letto ide zima?
Me interesirase ovoj sto gi reklamira da mi odgovori zosto samo sliki stava ama ne pise detali i iskustva, inaku Vivax Aeri veke poracena kako sto pravevme muabet vo porakaZa Greenje ovie modeli na Inverter
![]()
VIVAX ACP-12CH35AEMIS R32 по супер цена од 21.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 5 годиниklimi.mk
![]()
HAIER TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CLC/1U35MEEFRA по супер цена од 29.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
![]()
VIVAX ACP-12CH35AERI R32 по супер цена од 29.990 ден.
3.8kW ( 12ка ) моќен ИНВЕРТЕР клима уред со греачи на компресор и кондензат и комплетно вградена Smart WiFi функција. 3год. гаранција! БЕСПЛАТНА испорака!klimi.mk