Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Поздрав друштво
Што ќе ми препорачате од 5.5 клима?

Dali nekoj moze da mi pojasni zosto Gree standardno davaat 10god. garancija,a ako se montira vo delovna prostorija samo 2god.barem taka mi kazaa vo Gree Kumanovo.

Dali nekoj moze da mi pojasni zosto Gree standardno davaat 10god. garancija,a ako se montira vo delovna prostorija samo 2god.barem taka mi kazaa vo Gree Kumanovo.
Тагни ги греевци за да не почнат филозофии на долго и широко. Конкретно ти е прашањето за нив.

Лаура ми го должиш, ѓубре!
Нит се заблагодари што те тргнав од игнор листата, нит ми направи фолоу бек на инста, нит ме праша дали работам во недела, дали имам обврски периодов, дали имам време сам за себе, ама ја сум ѓубре.

А тамам сакав да ти пишам дали ќе частиш пиво ако го изгледам и ти мене ѓубре. :oops:

Zdravo dali e bitno ako nadvoresnata edinica ne e pod vaser vaga, t.e. gorniot del da e malku navalen nadolu vo odnos na dolniot 1.5cm otprilika?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Zdravo dali e bitno ako nadvoresnata edinica ne e pod vaser vaga, t.e. gorniot del da e malku navalen nadolu vo odnos na dolniot 1.5cm otprilika?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Bitno e zaradi kondenzot, mora da e pod vaser vaga.
Mozes da imas golemi problemi zimoska, nema da moze da istekuva kondenzot kako sto treba, neka ja niveliraat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom