Joey-Jojo Jr. Shabadoo
"Hey, Joey Jo-Jo!"
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.605
- Поени од реакции
- 87.851
со специјалите ефекти од Терминатор дваKoga sme kaj filmovite - nekna posledno go gledav Death Becomes Her. Me ubi nostalgija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
со специјалите ефекти од Терминатор дваKoga sme kaj filmovite - nekna posledno go gledav Death Becomes Her. Me ubi nostalgija.
Поздрав друштво
Што ќе ми препорачате од 5.5 клима?
Тагни ги греевци за да не почнат филозофии на долго и широко. Конкретно ти е прашањето за нив.Dali nekoj moze da mi pojasni zosto Gree standardno davaat 10god. garancija,a ako se montira vo delovna prostorija samo 2god.barem taka mi kazaa vo Gree Kumanovo.
А што не бев член во престижниот клуб тој период?Му го скрши срцето - негов предлог во Клубот беше.![]()

Лаура ми го должиш, ѓубре!Да беше денот 30 сати долг, радо.
Нит се заблагодари што те тргнав од игнор листата, нит ми направи фолоу бек на инста, нит ме праша дали работам во недела, дали имам обврски периодов, дали имам време сам за себе, ама ја сум ѓубре.Лаура ми го должиш, ѓубре!

Bitno e zaradi kondenzot, mora da e pod vaser vaga.Zdravo dali e bitno ako nadvoresnata edinica ne e pod vaser vaga, t.e. gorniot del da e malku navalen nadolu vo odnos na dolniot 1.5cm otprilika?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Мене Pular моделиве многу грдо ми изгледаат во споредба со другите Gree клими како на пример Gree Amber, Gree Lomo, Gree Fairy...
A za greenje biva li ga, zosto eve za 1 mesec otide letto ide zima?