Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Aemi nema ni PF objaveno, energetski ima samo.
Stavi si Firma u Opis prodavace :)
Ke stavat poleka ne se sekiraj

Za firma nemam sto da objavam imam druga profesija.

Razgledaj go PDFot prvo neskokaj odma waau.
Edukacijata tuka e ista kako kaj klimite, ja reklamiras kako 11kw sto na -7 test bara da dade 88% ili nad 8kw a tvojata iako japanec nevadi ni 6kw....i onda sve ti e jasno.
Mozi da e taka,ti veruvam,i ti ponekogaas ja kazuvas vistinata,mozi za toplinskite pumpi e OK imaat eurovent,i taka e,ama kaj nas od site sto mozat da si dozvolat inverter,samo 1 promil od site sto poseduvaat inverter,mmozat da si dozvolat toplinska pumpa.
Toa ti e Strelco,siromastija e kaj nas.
Poarno pokvaliteten Japanec ke zemam so 300-400 evra doplata od kolku toplinska pumpa.
Takva e situacijatakaj nas:toe:.
Da bes poinaku i ti ke si stavese toplinska puma,ama ja nemas,treba pare,a pare su skupe.
Автоматски споено мислење:

Kaj chapkuncheto ke najdis, tamo e se rgosano.... hahahaha
Abe da ima edno Daisekaice za pola cena ,ke se razmislam malce poke,ama nema.

Последно уредено:

Profesija Profesionalec ili ?
Ja bi ti predlozil da si stavis u opis barem deka firma shibicar, za momentalniot status najvise ti odgovara shibicarenje a so vreme ke se apgrejduvas :lolzz:

Последно уредено:

To malo sa strane koji dinar da se ubode :)
Автоматски споено мислење:

Profesija Profesionalec ili ?
Ja bi ti predlozil da si stavis u opis barem deka firma shibicar, za momentalniot status najvise ti odgovara shibicarenje a so vreme ke se apgrejduvas :lolzz:
Vivaxarenje :D

Последно уредено:
Со сета почит!
Пред да продолжите да ставате постери и реклами како тинејџер што ги открил филтрите на инста...
Редно е и да објасните што рекламирате?! Оти некој стварно може да наседне на рекламата, а како фирма подлежите на закон за лажно рекламирање!
Конкретно второто иконче доле Frosting & Sterilisation?!
Дали Вие сте свесни што значи воопшто "стерилизација" и дали тоа наведувате дека внатрешниот изменувач со замрзнување може да изврши стерилизација?!

П.С.повлекување на рекламата со извинување до потрошувачите е најмалку и најдобро што може да направите!

Ајде уште три-четири поста и лаапс ќе видиме како изгледа најновиот банер за Грее Пулар.
Секој 16ти пост на темава е нивни, за најгоре на секоја страна да има банер колку цел екран....
Видиш бесплатна реклама како се праи.... ќе вработиш едно дете (или Sv B) цел ден на форум да дреми и навреме да ги прикачува банерите ;)

Туку друго ми беше зборот....ај што пишуваат се и сешто во банерите....до сеа за ниеден модел немало олку промоција.... воа Пулар-от или многу е добар или за нишо не чинит... па удри на реклама дур да се исчисти пуниот магацин... оти на ладење ај мож ладат али ко ќе дојде зимо ваков влезен модел џам ќе свитка.

Ајде уште три-четири поста и лаапс ќе видиме како изгледа најновиот банер за Грее Пулар.
Секој 16ти пост на темава е нивни, за најгоре на секоја страна да има банер колку цел екран....
Видиш бесплатна реклама како се праи.... ќе вработиш едно дете (или Sv B) цел ден на форум да дреми и навреме да ги прикачува банерите ;)

Туку друго ми беше зборот....ај што пишуваат се и сешто во банерите....до сеа за ниеден модел немало олку промоција.... воа Пулар-от или многу е добар или за нишо не чинит... па удри на реклама дур да се исчисти пуниот магацин... оти на ладење ај мож ладат али ко ќе дојде зимо ваков влезен модел џам ќе свитка.
Prepol im e magacinot so Pulari i frcat baneri a prdazba nema toa e realnosta so Gree svatija lugeto deka Gree ne vredi za taa cena e mnogu podobar izbor Midea Haier Vivax a ne Gree

[/QUOTE

Prepol im e magacinot so Pulari i frcat baneri a prdazba nema toa e realnosta so Gree svatija lugeto deka Gree ne vredi za taa cena e mnogu podobar izbor Midea Haier Vivax a ne Gree
Koja e realnosta? Vidi malce po zgradite i kukite sto klimi mestat lugeto . Najpoveke se od Gree .Da ne se rasfrlame so %

Ovie tvoite Vivaks sekoja godina novi modeli promoviraat - samo oznakite gi menuvaat ili kako?
Kako mobilni telefoni da pravaat sekoja godina nov model.:):):)

Koja e realnosta? Vidi malce po zgradite i kukite sto klimi mestat lugeto . Najpoveke se od Gree .Da ne se rasfrlame so %

Ovie tvoite Vivaks sekoja godina novi modeli promoviraat - samo oznakite gi menuvaat ili kako?
Kako mobilni telefoni da pravaat sekoja godina nov model.:):):)
Ти бе жив си бил? :)
Ја па си реков пасвордот го заборавиле од овој профил :D

@zlatko_ti412 Ја уште ги чекам овие Али Експрес да ја повлечат рекламата!
Се гледа од која школа доаѓаат! Џиџит сликички, миљон дреч бои у секунда и што повеќе анти-функции наброено. Додај ја герилава и јасно ти е се!
П.С. се кладам дека топ функција во нареден нов модел ќе им биде "Единствен со усб полнач за вашиот мобилен". :ROFLMAO:

Џабе и сто банери да прикачат со најубав фотошоп, луѓето разбраа дека овие Пулар модели се најслабите што воопшто ги продаваат.

Џабе и сто банери да прикачат со најубав фотошоп, луѓето разбраа дека овие Пулар модели се најслабите што воопшто ги продаваат.
Super model na Gree, pobaruvacka zgolemena, so epten mnogu funkcii koi gi nema nitu eden brend na pazarot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom