Mislis so japankite made in China.... nalepnici brendovite?E vaka e ferski,na vaseto bojno pole da ste,kaj sto e mestoto,pomegu kinezi,pa merete si gi,vo Vasiot rang.
A ne se tokmevte so Japancive.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislis so japankite made in China.... nalepnici brendovite?E vaka e ferski,na vaseto bojno pole da ste,kaj sto e mestoto,pomegu kinezi,pa merete si gi,vo Vasiot rang.
Ama Japankite so kineska nalepnice,ne se poluinverteri,i on-of klimi,i ne im puka plastikata,i se so Eurovent.Mislis so japankite made in China.... nalepnici brendovite?

Imase eden kup poplaki od teshibi japanki, citni malce.... skapani, rgosani....Ama Japankite so kineska nalepnice,ne se poluinverteri,i on-of klimi,i ne im puka plastikata,i se so Eurovent.
2 decenii ponapred.
Nema mizi Asan da ti baam.
Superr ste,neka si prodolzi diskusijata kade sto i e mestoto.![]()
Kupuvam rgosan Toshiba Daisekai ,mnogu gi sakam,kamo da ima nekoj da mi go prodaj za pola cena.Imase eden kup poplaki od teshibi japanki, citni malce.... skapani, rgosani....

Kaj chapkuncheto ke najdis, tamo e se rgosano.... hahahahaKupuvam rgosan Toshiba Daisekai ,mnogu gi sakam,kamo da ima nekoj da mi go prodaj za pola cena.![]()
Modeli sporeduvaj a ne marki, za marki vaka ke ti kazam, i kinezite site imaat Eurovent za TP vozduh-voda.E vaka e ferski,na vaseto bojno pole da ste,kaj sto e mestoto,pomegu kinezi,pa merete si gi,vo Vasiot rang.
Ne se razbiram od takvi toplinski pumpi,za mene toa e neisplatlivo,i so nasiov standard nikogas nema da go pstavam,investicijata nikogas nema da se vrati.So instalacija kosta preku 10.000,evra,kosulica i osttanato.Modeli spireduvaj a ne marki, za marki vaka kevti kazam
Eve ti japanec Alterma TP od 6500evra sigurno na mnogumina prodadena kako 11kw za minimum 120m2 Toplinska pumpa so cena od +6000evra..moze da mi kaes za kolku m2 e japanecov so Bivalentna -2/-3 ? I kolku suplementarno Bekap greenje treba
Edukacija druze toa e poentata a
Razgledaj go PDFot prvo neskokaj odma waau.Ne se razbiram od takvi toplinski pumpi,za mene toa e neisplatlivo,i so nasiov standard nikogas nema da go pstavam,investicijata nikogas nema da se vrati.So instalacija kosta preku 10.000,evra,kosulica i osttanato.
Za nas standard i vo idnite 10 godini neisplatlivo.Taka da ne se zamaram so niv.
Jas za cela grejna sezona potrosiv 8.500 denari. P misli mu ja .I za btoriot sprat da potrosam 8.500,denari, jas 20 godini ke se toplam bez pari,samo za nivnata investicija.
Mozi se ubaj,ama za tie sto imaat mnogu pari,i sakaat da investiraat vo toa.
Ic ne mi se interesni.
Ke stavat poleka ne se sekirajAemi nema ni PF objaveno, energetski ima samo.
Stavi si Firma u Opis prodavace%%sitename%%
Audio i video uređaji | Bijela tehnika | Klimatizacija | Mali kućanski aparati | Mobiteli | Tableti | Pametni satoviwww.vivax.com
![]()
Mozi da e taka,ti veruvam,i ti ponekogaas ja kazuvas vistinata,mozi za toplinskite pumpi e OK imaat eurovent,i taka e,ama kaj nas od site sto mozat da si dozvolat inverter,samo 1 promil od site sto poseduvaat inverter,mmozat da si dozvolat toplinska pumpa.Razgledaj go PDFot prvo neskokaj odma waau.
Edukacijata tuka e ista kako kaj klimite, ja reklamiras kako 11kw sto na -7 test bara da dade 88% ili nad 8kw a tvojata iako japanec nevadi ni 6kw....i onda sve ti e jasno.
.Abe da ima edno Daisekaice za pola cena ,ke se razmislam malce poke,ama nema.Kaj chapkuncheto ke najdis, tamo e se rgosano.... hahahaha
Profesija Profesionalec ili ?Ke stavat poleka ne se sekiraj
Za firma nemam sto da objavam imam druga profesija.

To malo sa strane koji dinar da se ubodeKe stavat poleka ne se sekiraj
Za firma nemam sto da objavam imam druga profesija.

VivaxarenjeProfesija Profesionalec ili ?
Ja bi ti predlozil da si stavis u opis barem deka firma shibicar, za momentalniot status najvise ti odgovara shibicarenje a so vreme ke se apgrejduvas

Со сета почит!
Пред да продолжите да ставате постери и реклами како тинејџер што ги открил филтрите на инста...
Редно е и да објасните што рекламирате?! Оти некој стварно може да наседне на рекламата, а како фирма подлежите на закон за лажно рекламирање!
Конкретно второто иконче доле Frosting & Sterilisation?!
Дали Вие сте свесни што значи воопшто "стерилизација" и дали тоа наведувате дека внатрешниот изменувач со замрзнување може да изврши стерилизација?!
П.С.повлекување на рекламата со извинување до потрошувачите е најмалку и најдобро што може да направите!

Prepol im e magacinot so Pulari i frcat baneri a prdazba nema toa e realnosta so Gree svatija lugeto deka Gree ne vredi za taa cena e mnogu podobar izbor Midea Haier Vivax a ne GreeАјде уште три-четири поста и лаапс ќе видиме како изгледа најновиот банер за Грее Пулар.
Секој 16ти пост на темава е нивни, за најгоре на секоја страна да има банер колку цел екран....
Видиш бесплатна реклама како се праи.... ќе вработиш едно дете (или Sv B) цел ден на форум да дреми и навреме да ги прикачува банерите
Туку друго ми беше зборот....ај што пишуваат се и сешто во банерите....до сеа за ниеден модел немало олку промоција.... воа Пулар-от или многу е добар или за нишо не чинит... па удри на реклама дур да се исчисти пуниот магацин... оти на ладење ај мож ладат али ко ќе дојде зимо ваков влезен модел џам ќе свитка.