Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Препорака за клима за просторија од 10 квадрати? Најквалитетно за најмалку пари, и ниска бучава затоа што е спална соба.
Nema pomala od 9000btu,i naeftina vo momentov e https://www.klimi.mk/product/185 ,ova ti e 29000
Drugite sto se Japonci se poskapi,od poniskata bugjet klasa.Mitsu ima naevtina ponuda.

Дали е точна информацијате дека во Сетек имаат гратис монтажа на клими?

Najubavo javi se vo Setec i prasaj

TEL: 076 370 017

I bas kazi dali imaat akcija besplatna montaza na klimatizeri i na koj klimi.
Имаат акција за бесплатна монтажа која трае уште денес, барем така ми рекоа за Samsung моделот кој сакам да го купам. Инаку редовна цена е 70 евра монтажа за оваа клима.

Имаат акција за бесплатна монтажа која трае уште денес, барем така ми рекоа за Samsung моделот кој сакам да го купам. Инаку редовна цена е 70 евра монтажа за оваа клима.
Za kolku m2 ke go koristis Samsungot za ladenje ili i za greenje ?

inaku ovoj model na Samsumg e rebrendirana Midea so GMCC TOSHIBA compresor

23m2 за ладње ке бидне примарната цел, за греење имам алтернатива али ако се покаже добро ке продолжам со греење на клима,

Vivax nema potreba od besplatna montaza top im odi a NEO mora da dava akcii na besplatna montaza bidejki magacinot so NEO klimi rebrendirani Gree im e prepoln
Барем си признаваш дека манипулираше со линкот кон најефтиниот 16.9к модел на Вивакс и уште бесплатна монтажа ке беше too much...на зима ке го видиме колку добро им идело;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom