Дечки, помош. Неодамна се преселив под кирија и во станот има инвертер клима. Знам дека е најекономична, меѓутоа е стара и МНОГУ БУЧИ и ми смета. Предлог некаква греалка, панел? Сам живеам во станот, и нема да останувам долго (помалце од 1 год.)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки, помош. Неодамна се преселив под кирија и во станот има инвертер клима. Знам дека е најекономична, меѓутоа е стара и МНОГУ БУЧИ и ми смета. Предлог некаква греалка, панел? Сам живеам во станот, и нема да останувам долго (помалце од 1 год.)
Кај кец на Труман шоу, жити се'. Би сфатил да ти е 3ка, 3 и пол, 4, али кец?
Не би да ја чистам, не е моја, да не заебам. Инаку работам од дома и многу ми смета бучењето (стара е климата).Ако не си во станот цело време, пушти ја климата да работи, постави ја на 23-24. Кога ќе се вратиш, ќе ти биде се топло внатре, ќе ти држи саат- два. А кога ќе ти засмета климата, пуштај панелки и држи на 21-22 степени. Чисти и дезинфицирај филтри на внатрешната.
АааааааКај кец на Труман шоу, жити се'. Би сфатил да ти е 3ка, 3 и пол, 4, али кец?
![]()
jim carrey GIF - Find & Share on GIPHY
Discover & share this jim carrey GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.giphy.com
Koja marka na kima e 3,5 ili 5,5kw ?Не би да ја чистам, не е моја, да не заебам. Инаку работам од дома и многу ми смета бучењето (стара е климата).
Koja marka na kima e 3,5 ili 5,5kw ?
Не би да ја чистам, не е моја, да не заебам. Инаку работам од дома и многу ми смета бучењето (стара е климата).
Внатрешната. Ништо немам правено, сега се вселив под киријаШто ти бучи, надворешната или внатрешната. Филтрите и капакот на внатрешната, не можеш да ги расипеш, ако до сега барем нешто пластично си расклопил.
Внатрешната. Ништо немам правено, сега се вселив под кирија
Дечки пред некој месец прочитав на форумов имаше постирано некој за кадичка/резерварче што се става под надворешната единица на инвертерот. Имам проблем на надворешната и незнам зошто се дешава тоа, на долната страна на надворешната единица има ставено некои гумици што затвараат дупки. Поим немам зошто се ставени но сега приметив дека низ нив, покрај рабовите капе од кондензацијата. Дали има начин да се реши ова, зошто се тие гумици и дали со такво легенче под неа ке се реши. Инвертерот е Gree Fairy 7Kw
Сликај го даљинското како ти е наместено. Јас имам слична, и ноќно време не ми смета, а богами осетлив сум на шумови,
Автоматски споено мислење:
А главните дупки отворени ли ти се, или имаш луличка и црево. Сликај ја целата одиздола
Каои се тие, еве слика од целата.
Не би да ја чистам, не е моја, да не заебам. Инаку работам од дома и многу ми смета бучењето (стара е климата).
Ова ти е најдолна точка од долната шасија.тоа бело со ребрасто црево. Низ ова треба да тече кондензираната вода. Твојата треба да има греач доле нели. Ова го вадат ако им замрзнува, ама доле треба некоја кофа да ставиш ако смета каде ќе тече. И онаа црна пластика е нај доле. За неа дали смееш да ја тргнеш, некој постручен треба да ти каже.
Тебе кондез цревото од внатрешната ти излегува од друга, погорна дупка од фасада, па ти ја ставиле во надворешната единица, така ?