Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Najubavo javi se vo Setec i prasaj

TEL: 076 370 017

I bas kazi dali imaat akcija besplatna montaza na klimatizeri i na koj klimi.
Имаат акција за бесплатна монтажа која трае уште денес, барем така ми рекоа за Samsung моделот кој сакам да го купам. Инаку редовна цена е 70 евра монтажа за оваа клима.

Имаат акција за бесплатна монтажа која трае уште денес, барем така ми рекоа за Samsung моделот кој сакам да го купам. Инаку редовна цена е 70 евра монтажа за оваа клима.
Za kolku m2 ke go koristis Samsungot za ladenje ili i za greenje ?

inaku ovoj model na Samsumg e rebrendirana Midea so GMCC TOSHIBA compresor

23m2 за ладње ке бидне примарната цел, за греење имам алтернатива али ако се покаже добро ке продолжам со греење на клима,

Vivax nema potreba od besplatna montaza top im odi a NEO mora da dava akcii na besplatna montaza bidejki magacinot so NEO klimi rebrendirani Gree im e prepoln
Барем си признаваш дека манипулираше со линкот кон најефтиниот 16.9к модел на Вивакс и уште бесплатна монтажа ке беше too much...на зима ке го видиме колку добро им идело;)

Манипулира, нема за Вивакс безплатно
Бесплатната монтажа е за НЕО
Link
Не сум изненаден. Пред околу 30 минути го гледам на форумот "Што јадете во моментов? (фото)" ставил слика од еклер што го нашол на интернет и тврди дека го купил од некоја слаткара. Кога му кажав дека сликата му е од интернет тој негира иако му покажав доказ дека ја најдов и дека сликата е од 2020.
1624903954373.png

На лепи не треба да му веруваш.

Не сум изненаден. Пред околу 30 минути го гледам на форумот "Што јадете во моментов? (фото)" ставил слика од еклер што ја нашол на интернет и тврди дека го купил од некоја слаткара. Кога му кажав дека сликата му е од интернет тој негира иако му покажав доказ дека ја најдов и дека сликата е од 2020.
Прегледај го приврзокот 299922

Не се секирај! Лепи си го знаеме на форумов уште откога беше климаклима, па лаптоп, па еве сега Лепи.
Ама си ги знаеме и другите ботчиња... ;)

А бре лепи и на еклери ли:lolzz:

IMG_20210628_201702.jpg
Автоматски споено мислење:

Не се секирај! Лепи си го знаеме на форумов уште откога беше климаклима, па лаптоп, па еве сега Лепи.
Ама си ги знаеме и другите ботчиња... ;)
КлимаУред беше прво, па Лаптоп....следно Еклер :)

Барем си признаваш дека манипулираше со линкот кон најефтиниот 16.9к модел на Вивакс и уште бесплатна монтажа ке беше too much...на зима ке го видиме колку добро им идело;)
Ne go staviv linkot za besplatna montaza tuku deka Vivax REII noviot Model e na akciska cena Sekade pa i vo Tehnomarket Vprocem kako sto Gree Mak gi diktira cenite na Tosot i Gree taka Pakom gi diktira cenite na Vivax
A REII modelot e odlicen za cenata
Ne e Kako FAIRY da ne simnuva potrosuvacka od 700 W na greenje modulacija 0

А бре лепи и на еклери ли:lolzz:

Прегледај го приврзокот 299924

КлимаУред беше прво, па Лаптоп....следно Еклер :)
Da na ekleri sum ti na sto si na gurabii li mnogu vie od Gree ste po gurabiite ama ako ubavo e blagicko

Не сум изненаден. Пред околу 30 минути го гледам на форумот "Што јадете во моментов? (фото)" ставил слика од еклер што го нашол на интернет и тврди дека го купил од некоја слаткара. Кога му кажав дека сликата му е од интернет тој негира иако му покажав доказ дека ја најдов и дека сликата е од 2020.
Прегледај го приврзокот 299922

Ne veruvaj na mene veruvaj im na ovie od Gree sto a zinat a izlazat

Prvo najdobra kima im bese Amber pa G Tech pa Hansol za sega da go favoriziraat pulal a do vcera zborea deka e bitna tezinata na nadvoresnata ediniva i sega op Gree pular 25 kg a do vcera site bea nad 30 kg nadvoresna edinica taka da iskteno clenovive neka kazat koj laze
Capture+_2021-06-28-20-36-11.png

Последно уредено:
Ne go staviv linkot za besplatna montaza tuku deka Vivax REII noviot Model e na akciska cena Sekade pa i vo Tehnomarket Vprocem kako sto Gree Mak gi diktira cenite na Tosot i Gree taka Pakom gi diktira cenite na Vivax
A REII modelot e odlicen za cenata
Ne e Kako FAIRY da ne simnuva potrosuvacka od 700 W na greenje modulacija 0

Da na ekleri sum ti na sto si na gurabii li mnogu vie od Gree ste po gurabiite ama ako ubavo e blagicko

Ne veruvaj na mene veruvaj im na ovie od Gree sto a zinat a izlazat

Prvo najdobra kima im bese Amber pa G Tech pa Hansol za sega da go favoriziraat pulal a do vcera zborea deka e bitna tezinata na nadvoresnata ediniva i sega op Gree pular 25 kg a do vcera site bea nad 30 kg nadvoresna edinica taka da iskteno clenovive neka kazat koj laze
Прегледај го приврзокот 299925

Hoće to od previše Eklerija , tope se u ustima..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom