Da ne ispadne da samo pitam, pa se izgubim

Ipak cu malo da povecam budzet i uzmem Fujitsu 7LMCE i Fujitsu 9LMCE. Ispasce me bez montaze obe 780e. Gledao sam malo i citao, mislim da ce to da bude najbolja varijanta za mene. Bio sam prosle nedelje kod drugara koji godinama greje 27m2 sa 7LMCE, vrlo slicnog (99%) prostora kao kod mene. Posedeo skoro sat vremena, napolju je bilo oko 6-7C. Kaze da je extra zadovoljan sa svime. Radi bez problema i na 220w-240w kada je napolju u plusu, a oko 500w-600-700w kada je napolju bas jak minus.. a da maksimalno moze da povuce oko 1kw. Cak mi je predlagao da uzmem 2x7, ali cu ipak jednu 1x9LMCE, 1x7LMCE. Kaze da je klima perfektno precizna, i da je uvek drzi na auto fan, 23-24C. U pola stepena radi i gasenje i paljenje, da se gasi vrlo retko, da se brzo posle toga ponovo pali. Za moju spavacu od 10m2, kaze da nema ni da je cujem, jer mogu non stop da je drzim na najmanjem fanu. Dok sam bio kod njega, klima je bila kao zakucana na 250-280w ceo sat i bukvalno se ne cuje. Jednom se ugasila, te ponovo upalila za mozda 5 min. Kada se upalila, u roku od mozda ukupno 4-5 min za max i min otisla je na 700w, posle toga se vratila opet na 280w....
Nekako mi ovo sa tim stalnim gasenjem kod nekih drugih modela bezveze. I sa tim zaletanjem, pregrevanjem i neravnomernim radom, padovima temperature.
Vidim da se ljudi bas zale na to.