D
Deleted member 12196
Гостин
Сериозно ова?Na site klimi krcka plastikata od toplo ladno osven na gree ucrown, taa e aluminiumska i ne krcka.
Можеби си во право. Не крцка туку удира како сингерица.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сериозно ова?Na site klimi krcka plastikata od toplo ladno osven na gree ucrown, taa e aluminiumska i ne krcka.
Толку беше од субвенциите за клима во Прилеп, траеја дури 6 дена ... зар во тие 6 дена се купиле и субвенционирале +400 клими само во Прилеп ?
![]()
Информација за двата јавни повика на Општина Прилеп за субвенцинирање на трошоци за клими со инвертор и велосипеди за 2021 » Општина Прилеп
Почитувани, Заради констатирана целосна реализација на предвидениот буџет по однос на двата јавни повика на Општина Прилеп за субвенционирање/надоместување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на општина Прилеп за набавка на грејни тела со инвертор и велосипеди за 2021 година, а...www.prilep.gov.mk
Толку беше од субвенциите за клима во Прилеп, траеја дури 6 дена ... зар во тие 6 дена се купиле и субвенционирале +400 клими само во Прилеп ?
Женскиот Стив Бушеми.
Јас не кажав женскиот Бушеми од аспект на грдоќа/лепота него од аспект на личење. Стварно ми личи на него, во очите особено.Ружничка си е, али не до тој левел.
Иако ми паѓа криво што човекот е така окарактеризиран секогаш, ептен е пријатен вака по интервјуа и интересен, што јас лично не го ни сметам за грд. Грд е за Холивуд, вака за рандом народ е просек.
Друг пример за ваква фаца ми е Касел, бившиот на Моника. Вака да го гледаш на фаца ќе си кажеш како му дозволила да ја оплоди овој (двапати), али човекот е ептен харизматичен. Personality > looks
Јас не кажав женскиот Бушеми од аспект на грдоќа/лепота него од аспект на личење. Стварно ми личи на него, во очите особено.![]()
Само што една клима неможе да замени ќумбе! Треба да биде најмалку мултисплит или некоја комерцијална од >7kw! Што значи пак ќе греат догреваат(еве рецимо и на струја да биде) и пак загадувањето ќе ни биде енормно!200 ќумбиња помалку, браво за Прилеп!
Не се субвенционираме самите туку ја субвенционираме економијата на Кина! Толку едноставно! Чист одлив на девизи за ефтини политички поени!Се знае тоа кај нас како оди, откако ќе најават дека и за оваа година ќе има субвенции - сите купуваат и се договараат за издавање фискална кога ќе дојде времето...
Климата може да е купена и монтирана во Септември, ама се договараш со продавачот да ти издаде фискална штом почне периодот за субвенцијата...
Македонска работа... некој може и за оломнанска клима годинава фискална да извадил
И пак така е подобро отколку таа прва недела сите да бркаат монтери и да се тепаат за залихи....
Не сум ти јас говедо, GILF lover!Жабести очи, пластичен нос, вештачки заби... поим за грд човек, да не се навреди феминистичката заедница ако кажам грда жена.
Ања Тејлор Џои за оваа е Софија Лорен.
Па уште ја излајкале 10 души ебате извртените што ми се смеат за Џулијан Мур, говеда.
За мажите зборев, ти.... краво.
Ања е друг левел, и не смее да биде спомната во иста реченица со другиАња Тејлор Џои за оваа е Софија Лорен.
200 ќумбиња помалку, браво за Прилеп!