Џ
Џонтра Волта
Гостин
Све би и дозволил. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Женскиот Стив Бушеми.Од Ема само Стоун![]()
Jas imam iskustvo so hisense 3.5 kw ne mi teknuva dali bese ovoj model isto od setek. Odlicna e, jas sum zadovolen. Samo nadvoresnata edinica moze da e malku bucna ama nadvoresniot dzid mi e 60ka taka da ne se oseka. Podobro zemi si od gorenje/hisene direktno nego li od setek. Imav kupeno od kaj niv klima so dupnat kompresor edvaj so advokati i zakani za tuzbi pa mi ja smenija.Здраво,гледам од сетекс го имаш овој модел споделно DJ35VE0BG Hisense,дали има некој искуство.
Да беше така едноставно.Pa brisete gi tie sho ste gi izgledale lol
Исправка, кај поздравот треба да следи мрш у пм.
E da, ima nekolku cekori.Да беше така едноставно.![]()
Нов повик за субвенции за клими во најава.
Да не има грешка овде? Повеќе пари се даваат по нотари и документации.висина од нето износ најмногу до 1.200,00 денари по домаќинство
Да, ако не ти работи дилитот.E da, ima nekolku cekori.
Klik i shift + delete e komplicirana operacija.
1200 den e za cistenje odzaci....Да не има грешка овде? Повеќе пари се даваат по нотари и документации.
Затоа и пишав,овој модел што го пишав го зедов од сетекс од горење лиценца(пред нецел месец),топли убаво надвор да малку е побучна,но внатре се слуша цело време некаков звук крцкање како на пластика идитирачки звук што мава во мозок,викнав нивни сервисер наводно такви биле топло ладно и затоа,дали точно е тоа и кај некој друг што ја има климата или да појдам да се расправам ..Jas imam iskustvo so hisense 3.5 kw ne mi teknuva dali bese ovoj model isto od setek. Odlicna e, jas sum zadovolen. Samo nadvoresnata edinica moze da e malku bucna ama nadvoresniot dzid mi e 60ka taka da ne se oseka. Podobro zemi si od gorenje/hisene direktno nego li od setek. Imav kupeno od kaj niv klima so dupnat kompresor edvaj so advokati i zakani za tuzbi pa mi ja smenija.