Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво,гледам од сетекс го имаш овој модел споделно DJ35VE0BG Hisense,дали има некој искуство.

Здраво,гледам од сетекс го имаш овој модел споделно DJ35VE0BG Hisense,дали има некој искуство.
Jas imam iskustvo so hisense 3.5 kw ne mi teknuva dali bese ovoj model isto od setek. Odlicna e, jas sum zadovolen. Samo nadvoresnata edinica moze da e malku bucna ama nadvoresniot dzid mi e 60ka taka da ne se oseka. Podobro zemi si od gorenje/hisene direktno nego li od setek. Imav kupeno od kaj niv klima so dupnat kompresor edvaj so advokati i zakani za tuzbi pa mi ja smenija.

Бре... и ова е можно?

f0fd4f2081fddd20b180d47ea66cafd4.jpg

9033ab41527948db782abfd93598e55c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jas imam iskustvo so hisense 3.5 kw ne mi teknuva dali bese ovoj model isto od setek. Odlicna e, jas sum zadovolen. Samo nadvoresnata edinica moze da e malku bucna ama nadvoresniot dzid mi e 60ka taka da ne se oseka. Podobro zemi si od gorenje/hisene direktno nego li od setek. Imav kupeno od kaj niv klima so dupnat kompresor edvaj so advokati i zakani za tuzbi pa mi ja smenija.
Затоа и пишав,овој модел што го пишав го зедов од сетекс од горење лиценца(пред нецел месец),топли убаво надвор да малку е побучна,но внатре се слуша цело време некаков звук крцкање како на пластика идитирачки звук што мава во мозок,викнав нивни сервисер наводно такви биле топло ладно и затоа,дали точно е тоа и кај некој друг што ја има климата или да појдам да се расправам ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom