D
Deleted member 12196
Гостин
Дали овие мотори можат да се наречат DC? Повеќе ми личат на AC со вртливо магнетно поле.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.Дали овие мотори можат да се наречат DC? Повеќе ми личат на AC со вртливо магнетно поле.
Dobro prasanjeEdna globalna podelba dali moze da napravime kolku se precizni temperaturnite senzori kaj japanckite modeli vs kineskite.?
Japanckite modeli nemaat displey (samo led diodi) nemaat prikaz na temp, nemaat Ifeel nemaat Temp kopce...onda kako?
Japonckite imaat kolku sto razbrav na site predthodni 2600str ladno duvanje koe se reklamira kako niska modulacija....no prasanjeto e kolku so niska modulacija im e indoor ambientalna temp,kako gledaat kolku e ambientalna temp koja nemoze da ja izmerat?
Не се само јапанците! И многу кинески клими немаат дисплеј,што па мене ужасно ме нервира! Наместо да одиме напред,ние се враќаме назад 20 години,и не го купувам тој наратив као демек од естетски/дизајнерски причини било тоа! Па 15 центи не ги кошта тој модул на големо,и ако они се прават ци**ни за 15с,тогаш и јас пари не им давам за клима без дисплеј! Скапи ми се паритеEdna globalna podelba dali moze da napravime kolku se precizni temperaturnite senzori kaj japanckite modeli vs kineskite.?
Japanckite modeli nemaat displey (samo led diodi) nemaat prikaz na temp, nemaat Ifeel nemaat Temp kopce...onda kako?
Japonckite imaat kolku sto razbrav na site predthodni 2600str ladno duvanje koe se reklamira kako niska modulacija....no prasanjeto e kolku so niska modulacija im e indoor ambientalna temp,kako gledaat kolku e ambientalna temp koja nemoze da ja izmerat?

За 50ден се наоѓаат по кинескитеJas si imam teometar vo prostorijata,drvena podloga klasicen 100denati pari

Toshiba imas vo suteren ako pamtam dobro, od uredot-Toshibata-klimata sto ja imas nigde necitas deka senzorot na klimata ja postignal temperaturata a se falis deka e toplo?Jas si imam teometar vo prostorijata,drvena podloga klasicen 100denati pari

Specijalen w mojot rezban,podgoren na krajot,poke me topli ko ke go gledaНе се само јапанците! И многу кинески клими немаат дисплеј,што па мене ужасно ме нервира! Наместо да одиме напред,ние се враќаме назад 20 години,и не го купувам тој наратив као демек од естетски/дизајнерски причини било тоа! Па 15 центи не ги кошта тој модул на големо,и ако они се прават ци**ни за 15с,тогаш и јас пари не им давам за клима без дисплеј! Скапи ми се парите
А за втората точка што ја спомна,ниска модулација. Сосем е во ред да модулираат и толку ниско... ако(и тоа многу битно ако) Пдизајнот на климата одговара на ПД на просторот! Тогаш таа клима ќе си одржава прецизно и нема да се осеќа ладно на овие температури.
Автоматски споено мислење:
За 50ден се наоѓаат по кинеските![]()
Neznam ne meram izduv,pa niti ja slusam,kako na parno da se toplam.Ne znam od kaj mi ifi toploto,a e momentalno 6 m odalecena od mene kaj so lezam,k izot si go gledam.Toshiba imas vo suteren ako pamtam dobro, od uredot-Toshibata-klimata sto ja imas nigde necitas deka senzorot na klimata ja postignal temperaturata a se falis deka e toplo?
Zatoa sto klinata nemeri i nepokazua...primoran su da meris temp na exteren ured koj u start e kineski
Sto me doveduva do razmisluvanje....zasto spustaat do 200w a znaat deka togas klimata duva so temp pod 35c
Прашав, но не добив одговор за другиот дел. Дали може да се сетира I-feel да работи со помала осцилација, затоа што од вклучување до гасење на климата прави скоро 4 степениNe ti e zatvorena dupkata stom pravi razlika 16-23c.
Kako izmeri deka 4c e razlikata?Прашав, но не добив одговор за другиот дел. Дали може да се сетира I-feel да работи со помала осцилација, затоа што од вклучување до гасење на климата прави скоро 4 степени
Имам веродостоен мерач кои стои до далинското кое е на I-feel.Kako izmeri deka 4c e razlikata?
Meris u soba so merace ili klimata ti kazuva? cisto gi prcam japancive sto nigde nemozat od klimta da izmerat kolkuvstepeni e vnatre inace ke go resime lesno kaj tebe
Edna globalna podelba dali moze da napravime kolku se precizni temperaturnite senzori kaj japanckite modeli vs kineskite.?
Dobro prasanje
Toshiba imas vo suteren ako pamtam dobro, od uredot-Toshibata-klimata sto ja imas nigde necitas deka senzorot na klimata ja postignal temperaturata a se falis deka e toplo?
Zatoa sto klinata nemeri i nepokazua...primoran su da meris temp na exteren ured koj u start e kineski
Sto me doveduva do razmisluvanje....zasto spustaat do 200w a znaat deka togas klimata duva so temp pod 35c
Прашав, но не добив одговор за другиот дел. Дали може да се сетира I-feel да работи со помала осцилација, затоа што од вклучување до гасење на климата прави скоро 4 степени

Kako izmeri deka 4c e razlikata?
Meris u soba so merace ili klimata ti kazuva? cisto gi prcam japancive sto nigde nemozat od klimta da izmerat kolkuvstepeni e vnatre inace ke go resime lesno kaj tebe

Tuka sum prijatel ne sum na boleduvanje podobar sum preostanuvaat uste nekoj ispituvanje okolu Koronava i se nadevam se ke bide dobro.Ја па те мислам на боледување си,а ти пратиш тука