Specijalen w mojot rezban,podgoren na krajot,poke me topli ko ke go gledaНе се само јапанците! И многу кинески клими немаат дисплеј,што па мене ужасно ме нервира! Наместо да одиме напред,ние се враќаме назад 20 години,и не го купувам тој наратив као демек од естетски/дизајнерски причини било тоа! Па 15 центи не ги кошта тој модул на големо,и ако они се прават ци**ни за 15с,тогаш и јас пари не им давам за клима без дисплеј! Скапи ми се парите
А за втората точка што ја спомна,ниска модулација. Сосем е во ред да модулираат и толку ниско... ако(и тоа многу битно ако) Пдизајнот на климата одговара на ПД на просторот! Тогаш таа клима ќе си одржава прецизно и нема да се осеќа ладно на овие температури.
Автоматски споено мислење:
За 50ден се наоѓаат по кинеските![]()
Автоматски споено мислење:
Neznam ne meram izduv,pa niti ja slusam,kako na parno da se toplam.Ne znam od kaj mi ifi toploto,a e momentalno 6 m odalecena od mene kaj so lezam,k izot si go gledam.Toshiba imas vo suteren ako pamtam dobro, od uredot-Toshibata-klimata sto ja imas nigde necitas deka senzorot na klimata ja postignal temperaturata a se falis deka e toplo?
Zatoa sto klinata nemeri i nepokazua...primoran su da meris temp na exteren ured koj u start e kineski
Sto me doveduva do razmisluvanje....zasto spustaat do 200w a znaat deka togas klimata duva so temp pod 35c