Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А тоа што е поголемо е подобро според тебе @StrelecАј сеа почна да плачеш и викаш помош мицко цицко...9 vs 23...што е поголемо?
Druze kako bese kaj tebe ventilatorot 200w.?300.????А тоа што е поголемо е подобро според тебе @Strelec
Јас па верувам дека со струјата тој што ја потрошил од 1ви до 7ми Октомври, јас се имам греено цел Октомври xD
![]()
Ajj...nemoj be sega toshiba ako e ....taa da nee sto se prodava od 100k na 70.??? po nekolku godini sto se stoeni....??ili greska sum...Тошиба му е климата.јас вчера ги вадев гумиците исти се отворите.Сега ѕирнав и немам корозија кај мене.
Epa daj objasni.....vaka vo Prilep situacijava se vika kako na podbisega da si ovde na forumov !!!!Ne e za jacanje rabotata samo me interesiraat raboti a tesko mi e da gi objasnam
Androit si kazuva deka gree 70m2 a ti so 100k klima grees kolku 25m2 ili 30?А тоа што е поголемо е подобро според тебе @Strelec
Јас па верувам дека со струјата тој што ја потрошил од 1ви до 7ми Октомври, јас се имам греено цел Октомври xD
![]()
zemi si vakvo top e jas so godini go iam https://www.geko.net/en/draught-excluders/door-bottoms/staff/ kako sto ti kazaa vo briko go imaDraught Excluders - GEKO
With Geko's draught excluders you can protect your home from cold air, humidity and dust.www.geko.net
Од овој горе линк имаш во бриколаж продукти баш за таа намена
Androit si kazuva deka gree 70m2 a ti so 100k klima grees kolku 25m2 ili 30?
Spored videata ni 25 nemas kaj sto e klimata
E pa ke zatvaras vrati od sega a zimata tek pocna( i drugi zatvarake vrati ovde ama ne si cital), do vcera se falese so 60w se greese sea koga zaladi nadvor ti zaladi i vnatre pa ke zatvaras vrati....si trebal da citas sto znaci PdesignH i greenje koga ke zaladi (@-10) a ne samo SCOP i COP @ +7...itn itn65м2 Стрелчо..... 65 до вчера (утрово затворив врати кон трпезарија и спална преку ден а ноќе пак ќе отворам кон спална)
Од денес 29м2 преку ден, навечер +15м2
И тоа нема ништо само на муабет кај мене, имам преку десет 40+ минутни видеа на youtube каналот од изминатиов период што се вели со прошетка низ целиот апартман да се види што се грее.... не ми е се пицикато по дома, ѕидовите како што еднаш во еден претходен твој пост ти забележа не ми се глетувани сеуште ама климата ми е квалитетна и дизајнерска![]()
Охх ти ко начитан па PdesignH на -10 кај Мицу LN споредуваш.... или ај ти пиши си ионака ретко кој има прочитано од другите па ќе си мислат во право си.E pa ke zatvaras vrati od sega a zimata tek pocna( i drugi zatvarake vrati ovde ama ne si cital), do vcera se falese so 60w se greese sea koga zaladi nadvor ti zaladi i vnatre pa ke zatvaras vrati....si trebal da citas sto znaci PdesignH i greenje koga ke zaladi (@-10) a ne samo SCOP i COP @ +7...itn itn
Епа другарче на форумов прво треба да стаиш слики,бренд,мерења па во зависност од тоа ќе добиеш одговор.ако си кинез ќе бидеш будала што си купил кинеска.ако си јапанац си будала што си дал толку пари.ако си нормален клима корисник ко 99.9% од лугето и не се замараш со форум и мерачи најдобро ќе поминеш.врти сучи ебана странка си како и да еDobro Strelec so dolzna pocit pobarav pomos od iskusen kako tebe za da mi kazes( ako znaes i sakas ) sto bi bil problemot so nadvoresnata edinica na nova klima sto pojavi korozija na samiot izmenuvac na dolniot del a ne na kadata ili nesto drugo
Balgodaram uste ednas
Ееее абе немој сеа и моделот даму го откриеш....btw што модел Тошиба имаш?![]()
Епа другарче на форумов прво треба да стаиш слики,бренд,мерења па во зависност од тоа ќе добиеш одговор.ако си кинез ќе бидеш будала што си купил кинеска.ако си јапанац си будала што си дал толку пари.ако си нормален клима корисник ко 99.9% од лугето и не се замараш со форум и мерачи најдобро ќе поминеш.врти сучи ебана странка си како и да еали интересно е тука, јас од летово сум тука си ги мериме и уште ги немаме измерено.
btw што модел Тошиба имаш?
![]()
Што типуваш што модел е?Ееее абе немој сеа и моделот даму го откриеш....
Woow Грееш 65м2 на +7 so 60w беше нели?....ама нема да снимиш видевце на -7 нели ?Вака сеа да се разбериме, пишав "сеуште" затоа што не планирам цела зима да греам (65м2)
Таман за 29м2 ти си си решил дека клима од 100к ти треба(со субвенција или без?)....ама за останатите 35м2 бар уште една таква ке ти треба до -10 ако мислиш да е грееш или на +7 ке завршимеКако и да е, мене ми е многу, воглавно затоа што реално немам потреба да го греам цел спрат пошто живеам сам на спратот па доволно ми е дневниот простор и салонот ~29m2.
Што ти треба на макс Фан да ги малтретираш дома да им дува, да не отвараш Еуровент лабораторија?Вчера вечер така и направив, затворив врата кон трпезарија и оставив врата кон спална.... климата на макс фан и 22С...