Segasnite LG se Made in Turkey ili Made in Korea ne se kineski ete ima postirav slika pogore od LG S12EQ si pisuva Made in TurkeyMojata e lg made in korea 53karti kupena( tie togas od 30karti bea vo kina praveni)
Vo momentot lg i taa sto e 55karti e vo kina pravena bas ja gledav vo neptun nadvoresnata crna ( model neznam koj bese) i si rekov da vidam bas kaj e pravena.
Vox Klimite se rebrendirani proizvedeni vo AUX dobri klimi se so Gmcc Toshiba compressor se.Go citam forumov nekoe vreme razgleduvav za klima i sega cekam da dojdat da mi montirat VOX. Kraj na krajot 5 god bezuslovna garancija na se komplet a ne kako nekoi po 1000 den koa ke presmetas ja kupuvam uste ednas a po izminuvanje na 10 god. Najverovatno keja frlam. Znaci pr. 23000 den platena i 9000 za garancija 32000den minimum.uslovnata garancija e farsa sprema mene kako osiguruvanje na kola. Site plakat za da pokrijat trosocite na odredeni nesreki. I tuka site ke plakat za da pokrijat greskite i defecite na firmata.
Od kade ja kupi Vox klimata ???
Vnimavaj na montazata minimum 3 metri bakarni cevki vakumiranje so vakum pumpa
bandaziranje na bakarnite cevki so bela bandaz traka
vnatresnata edinica od plafon da e odalecena 10 do 15 cm za dovolen protok na vozduh
I spodeli sliki od montazata na klimata
од споделените искуства.