Џ
Џонтра Волта
Гостин
Шонко Нери, рип ин пис.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mojata e lg made in korea 53karti kupena( tie togas od 30karti bea vo kina praveni)Пријател, и се да си во право ти, а јас да сум само спорадичен- редок пример на лошо искуство со LG, останува лошото искуство со корисничката подршка , овластениот сервис и продажбата. Не се кажува дека LG кој кошта под 50- 55 000 ден, не е направен во Кореа. Мојот можда и Турски беше, ама кој да ти каже. А зошто па новата оригинална електрониката -250€ не работеше 8-9 години.
Јас знам дека ни до уво нема да им стигне критикава моја на сите овие што ги прозивам, ама па мојата вистина не можат да ја сокријат.
Пријател, ти тврдиш дека сега се многу поквалитетни. Дали тие до 49 000 ден. тврдиш дека се Корејски. Да се повикаат на твоето тврдење ако имаат проблеми ? !
Не ми замерај, ама јас сум против злоупотреба на корисниците. Не си приметил дека цените се " ЗАБЕТОНИРАНИ " кај сите продавачи. Не гледаш дека ваков " СИНДИКАТ ЕДНОМИСЛЕН " ретко го има во другиите производи......
Mojata e lg made in korea 53karti kupena( tie togas od 30karti bea vo kina praveni)
Vo momentot lg i taa sto e 55karti e vo kina pravena bas ja gledav vo neptun nadvoresnata crna ( model neznam koj bese) i si rekov da vidam bas kaj e pravena.
Segasnite LG se Made in Turkey ili Made in Korea ne se kineski ete ima postirav slika pogore od LG S12EQ si pisuva Made in TurkeyMojata e lg made in korea 53karti kupena( tie togas od 30karti bea vo kina praveni)
Vo momentot lg i taa sto e 55karti e vo kina pravena bas ja gledav vo neptun nadvoresnata crna ( model neznam koj bese) i si rekov da vidam bas kaj e pravena.
Vox Klimite se rebrendirani proizvedeni vo AUX dobri klimi se so Gmcc Toshiba compressor se.Go citam forumov nekoe vreme razgleduvav za klima i sega cekam da dojdat da mi montirat VOX. Kraj na krajot 5 god bezuslovna garancija na se komplet a ne kako nekoi po 1000 den koa ke presmetas ja kupuvam uste ednas a po izminuvanje na 10 god. Najverovatno keja frlam. Znaci pr. 23000 den platena i 9000 za garancija 32000den minimum.uslovnata garancija e farsa sprema mene kako osiguruvanje na kola. Site plakat za da pokrijat trosocite na odredeni nesreki. I tuka site ke plakat za da pokrijat greskite i defecite na firmata.
Klimata e zemena od riversoft na popust za 18000den +gratis wi-fi modulSegasnite LG se Made in Turkey ili Made in Korea ne se kineski ete ima postirav slika pogore od LG S12EQ si pisuva Made in Turkey
Vox Klimite se rebrendirani proizvedeni vo AUX dobri klimi se so Gmcc Toshiba compressor se.
Od kade ja kupi Vox klimata ???
Vnimavaj na montazata minimum 3 metri bakarni cevki vakumiranje so vakum pumpa
![]()
bandaziranje na bakarnite cevki so bela bandaz traka
![]()
vnatresnata edinica od plafon da e odalecena 10 do 15 cm za dovolen protok na vozduh
I spodeli sliki od montazata na klimata
Pusti sliki od montazata,ako imas i merac spodeli sto/kako...Klimata e zemena od riversoft na popust za 18000den +gratis wi-fi modul
Кајгана е форум бр.1,не знам што си барал
во Финска и Русија.Си се помачил ама си купил една од двете најдобри што може да се најдат на нашиов пазар другата е SUPER DAISEIKAI 9 RAS-13PKVPG.Може да работи и како 1.5-ка и 5.5-ка,
Ах тоа не ни очекуваме сега останува да видиме кога надворешната еди. ќе го смени звукот дали
ќе ти брка работа за простор од 65кв.без изолација.
И нашите ќе имаат чарод споделените искуства.

Druze ova video sto ti mi go pusti e za prozorski klima ured sto samo ladi no ne gree takvi prozorski klimi kaj nas ne se uvezuvaat@најубав
LG Dual inverter e samo reklama deka 50% pomalku ke potrosis struja (pazi sea) od On/Off klima LG.
Toa ti sto si go vrzal u krpce deka Dual = Twin e tvoj licen zakljucok i voedno glup po mene deka za 27 ke kupis klima so twin.
Od LG objasnuvanjeto za Dualot e toa:
Прегледај го приврзокот 272486
Eve ti montaza na Dual negde po Azikive drzavi
![]()
UNBOXING and REVIEW: LG LA100EC Dual Inverter Window Type Aircon Review Philippines
SOBRANG INIT NG PANAHON!!!!So bumili ako ng new aircon para sa room namin, oras na para palitan yung 5 year old Haier non-inverter aircon ko :)Nabili ko lang...youtu.be