Снимај краток документарецСеа не веруваш дека е моја или што ти е поентата? Сакаш нова слика да ставам да ти докажувам? Или фактурата да ти ја сликам ако сакаш![]()
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Снимај краток документарецСеа не веруваш дека е моја или што ти е поентата? Сакаш нова слика да ставам да ти докажувам? Или фактурата да ти ја сликам ако сакаш![]()
Koj bese prethodnata strana sto se inaetese deka ne treba krug na bakarot na nadvoresnata ...??sto mu teknalo i na ovie ics sto ti napravile toa bilo samo za r22 freon od pred 15godini ... vidigi ti niv bez mozok ti stavale bakar+ da ti zemat samo pari ...Моја грешка, не сум се пофалил , еве![]()
![]()
![]()
Има 3 метри ги исправ пак исто..за вакумирање незнам, филипо е монтер и др клима тој ја монтираше проблем нема..попосле слики ќе ти пратам му се јавив ќе дојдат да видат што е@Goosy stavi Sliki od Klimata od vnatresnata i nadvoresnata edinica kolku metri bakarni cevki ti stavija koj ti ja montirase ( koj servis ) i dali ja vakumiraa klimata ?
I za ubavo Ladenje i Greenje so klima mora filtrite da se perat so mlaka voda i sampon 2 pati vo mesecot.
Najubav.....e ovaj e toj montero so na kolegata muja sjeba klimata tosot......Има 3 метри ги исправ пак исто..за вакумирање незнам, филипо е монтер и др клима тој ја монтираше проблем нема..попосле слики ќе ти пратам му се јавив ќе дојдат да видат што е
Najubavo da dojde servis da ja proveri celata klima inaku Tosot e vrven brend moze kaj tebe pusta po malku freon kaj cevkite deka slabo ladi treba da ja proveri servisИма 3 метри ги исправ пак исто..за вакумирање незнам, филипо е монтер и др клима тој ја монтираше проблем нема..попосле слики ќе ти пратам му се јавив ќе дојдат да видат што е
Druze jas ne sum monter i da sakam nemozam da sum monter na klimi nemam moznost.Najubav.....e ovaj e toj montero so na kolegata muja sjeba klimata tosot......
Btw sigurno nemas 3m bakar,osvem ako e daleku vnatresna/nadvoresna a i nema ni vakum praveno....
Ti ne me razbra ....sto kazuvam.....ovoj e toj monter sto baravte da kazam koj e ...koj pojma nema od klimi koj ne klava 3mbakar i ne vakumira...svati sega...?Najubavo da dojde servis da ja proveri celata klima inaku Tosot e vrven brend moze kaj tebe pusta po malku freon kaj cevkite deka slabo ladi treba da ja proveri servis
Автоматски споено мислење:
Druze jas ne sum monter i da sakam nemozam da sum monter na klimi nemam moznost.
Sega te svativ Druze preeska ne te razbrav.Ti ne me razbra ....sto kazuvam.....ovoj e toj monter sto baravte da kazam koj e ...koj pojma nema od klimi koj ne klava 3mbakar i ne vakumira...svati sega...?
Obavezno monterot da gi bandazira cevkite pozadi nadvoresnata edinica so bela bandaz traka neznam zosto ne ti gi izbandaziral gi ostavil samo so fabrickata stiropor izolacija cevkite a ne treba taka zatoa sto so tek na vreme ke ispadne taa izolacija i cevkite ke ostanat bez izolacija samo bakar zatoa treba da gi izbandazira so bela bandaz trakaeve ja klimata na 16 stepeni denes ja testirav malku e podobro ama ne e kako so bese na pocetok nemozam da slikam kaj so se ventilite od dr strana oti ne e proodno..
https://streamable.com/r51w1p eve i video
Би ве замолил без глупави коментарии коментари од стручњаци кои што немаат клими итн..само некој СО ИСКУСТВО што користи јапонска клима и може да ми помогне во изборов ако може и инфо за потрошувачка итн..Здраво некој со искуства за suzumi plus 18, и daikin sensira 5.0, или fujitsu KMA 14?? Или предлог за клима до 67 000?
Здраво некој со искуства за suzumi plus 18, и daikin sensira 5.0, или fujitsu KMA 14?? Или предлог за клима до 67 000?
Би ве замолил без глупави коментарии коментари од стручњаци кои што немаат клими итн..само некој СО ИСКУСТВО што користи јапонска клима и може да ми помогне во изборов ако може и инфо за потрошувачка итн..
Toshiba ima Twin Rotary kompresor samo vo 7-kw inverter klimi vo 3.5kw 5.5kw Toshiba nema Twin Rotary kompresor tuku single rotary compressor.Јас би ти дал мислење за моделот Сузуми Плус 18 - Предносите се следниве:
- Мid Tier класа
- Twin Rotary компресор