И мене исто така ме интересира.Читам околу потрошувачката пишувате, па ме интересира како се движи потрошувачката на AMBER -30 GWH12YD-S6DBA1A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене исто така ме интересира.Читам околу потрошувачката пишувате, па ме интересира како се движи потрошувачката на AMBER -30 GWH12YD-S6DBA1A
Ovaa ti e ekstra klima bez problem ke te ladi i greeZdravo. Nov sum na forumov. Sakam da zemam klima 5kw. Za greenje stan mi e so izolacija i pvc si e stanot. Gledam mitsubushi MSZ HJ50VA. Dali e dobra opcija? Me interesira slednoto. Pisuva greenje do -10 nadvoresna temp. E sega plus ke bide toa sto ke bide klimata na terasa pod sushina nema da bide izlozena na dozd/sneg. Info i drugi marki 5kw sto bi bilo dobro budzet nekade 55-60k najskapo. Fala mnogu
Daj izjasnete se tocno za Mirato 16ka i 18ka koja dava 6kW na greenje koja 6.8kW ? vo servisnoto 16kata e pojaka od 18kata ?!Прегледај го приврзокот 256356
За било какви дополнителни информаци, обратете се на info@energija.com.mk или телефонските броеви:
+389 (0)2 3061 466
+389 (0)2 3061 467
+389 (0)72 213 590
http://energija.com.mk/
Следете не на нашата facebook страна:
https://www.facebook.com/EnergijaMakedonija/
или повелете во нашите салони на
ул. Лондонска 1А, Скопје. или
во ново отворениот продажен салон на
Енергија во Визбегово (до Пантер Мис)
(инвертер клима уреди, топлински пумпи, VRF системи, чилери, вент.конвектори итн.)
Јас имав иста таква НЈ50, за преоден период е добра, има тивка надворешна ама кога ке залади во минус не бркаше многу работа. Лани зедов Gree u-crown и сум презадоволен, многу е моќна иако немаше некоја јака зима ама спрема НЈ50 далеку подобра. Ако те интересира нешто плус прашај слободно.Zdravo. Nov sum na forumov. Sakam da zemam klima 5kw. Za greenje stan mi e so izolacija i pvc si e stanot. Gledam mitsubushi MSZ HJ50VA. Dali e dobra opcija? Me interesira slednoto. Pisuva greenje do -10 nadvoresna temp. E sega plus ke bide toa sto ke bide klimata na terasa pod sushina nema da bide izlozena na dozd/sneg. Info i drugi marki 5kw sto bi bilo dobro budzet nekade 55-60k najskapo. Fala mnogu
A mile sea ke te napadnat kako moze kinez bolje od japonec taman se stishija sea pak ke verglaatЈас имав иста таква НЈ50, за преоден период е добра, има тивка надворешна ама кога ке залади во минус не бркаше многу работа. Лани зедов Gree u-crown и сум презадоволен, многу е моќна иако немаше некоја јака зима ама спрема НЈ50 далеку подобра. Ако те интересира нешто плус прашај слободно.
Јас имав иста таква НЈ50, за преоден период е добра, има тивка надворешна ама кога ке залади во минус не бркаше многу работа. Лани зедов Gree u-crown и сум презадоволен, многу е моќна иако немаше некоја јака зима ама спрема НЈ50 далеку подобра. Ако те интересира нешто плус прашај слободно.
Zdravo. Nov sum na forumov. Sakam da zemam klima 5kw. Za greenje stan mi e so izolacija i pvc si e stanot. Gledam mitsubushi MSZ HJ50VA. Dali e dobra opcija? Me interesira slednoto. Pisuva greenje do -10 nadvoresna temp. E sega plus ke bide toa sto ke bide klimata na terasa pod sushina nema da bide izlozena na dozd/sneg. Info i drugi marki 5kw sto bi bilo dobro budzet nekade 55-60k najskapo. Fala mnogu
Јас имав иста таква НЈ50, за преоден период е добра, има тивка надворешна ама кога ке залади во минус не бркаше многу работа. Лани зедов Gree u-crown и сум презадоволен, многу е моќна иако немаше некоја јака зима ама спрема НЈ50 далеку подобра. Ако те интересира нешто плус прашај слободно.
A mile sea ke te napadnat kako moze kinez bolje od japonec taman se stishija sea pak ke verglaat
На сликата, едното е Mitsubishi HJ50 а другото е Lomo LC. Разликата им е 10.000 денари (HJ=50.000 , Lomo=40.000)
Едната се рекламира до минус -10 со А+ а другата се рекламира до -15 со А++ (погодете кој лаже)
Едната има 3,8 kW на -10 а другата има 3,8kW на -7.
Едната бара догревање после -7 а другата после -10 (погодете која)
Мислите дека резултатите им се сјајни за другите „врвни“ клими? Иначе Lomo-то не е воопшто лоша.
Разликата во цена не е мала. Ваши пари, ваша одлука, ваша одговорност. Дали ќе дадете доверба на некој кој од старт ве лаже тоа останува на вас.
Прегледај го приврзокот 256553
Извор: klimi.mk
Прегледај го приврзокот 256554
Прегледај го приврзокот 256555
Едната има фол гаранција од 10 години (во реалност една + 9 со доплата или две +8 со доплата, не сум до крај сигурен со овие лудории од Gree) другата има 3 години без доплата.
Едната треба да ја мести „овластен“ а за другата не си обврзан (а може нивни тим, ништо поскапо)
Fairy е 50.000 денари. Истата клима со различна внатрешна.
Да се здрави и живи овие од Eurovent.
Барај овдеFala mnogu.
Uste edna molba: razlikata pomegju dvete toshibi(cena 10k) i dvete se 5kw.
Mirai i Suzimi. Koja kakva rabota bi brkala.
Fala mnogu
Имам и ваква само 3,5 во спална соба и брка работа. За тошибата незнам би требало да е добра.https://klimi.mk/product/333 dali ovaa hi bila dobra opcija ili da odam so toshiba
Bez dilema Suzumi, Mirai ti e entry, vlezen model i sekako podobra opcija e suzumi.Fala mnogu.
Uste edna molba: razlikata pomegju dvete toshibi(cena 10k) i dvete se 5kw.
Mirai i Suzimi. Koja kakva rabota bi brkala.
Fala mnogu
2 pati ti e podobra Fairy18 od HJ50 pokasno i ke ti objasnam zasto.https://klimi.mk/product/333 dali ovaa hi bila dobra opcija ili da odam so toshiba