Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
spored mene Gree od klima uredite kineski e kako Huawei od site kinski marki telefoni , moe mislenjenaprotiv HUAWEI e eden od podokazanite modeli na koi sto mozeme da im veruvame, ako razlozis eden mode na HUAWEI ke vidis deka koristi komponenti od mnogu dokazani brendovi, isto i ko Xiaomi koj e isto super kineski brend. Jas pisav deka kupiv noname kinesko cudo i zgresiv, huawei e super izbor bas radi dokazanosta i komponentite.(Leica camera, Samsung display itn). izvini mozebi komparacijata necelosno ja doobjasniv![]()
Mediatec e kineska kompanija https://balkanandroid.com/najbolje-iz-kine-pregled-mediatek-android-procesora/ vo Taiwan se prozveduva se i sešto. Nie vo Makedonija može da sonuvame eden den bar malce da se prdružime na ova društvo što bar nešto će proizveduva za svetski kompanii, a da toa ne tekstil i toa lon.....
en.m.wikipedia.org
Не можеш, поточно не смееш да споредиш гигант и пионер како Huawei со Gree.spored mene Gree od klima uredite kineski e kako Huawei od site kinski marki telefoni , moe mislenje
Baterija, ajde na polnenje, pak si na 5%Ej demek diskusijava edniov ke pise drugiot do nego, aj sega ti pofali i napisi WOW lelelele, pa sega ti pisi lele sto ke izleze, pa lele kolku e dobra klimava. ABE OTVORI SI FORUM GALICKI KLIMI i trubi tamu.
Monterce, ne tresi gluposti.Не можеш, поточно не смееш да споредиш гигант и пионер како Huawei со Gree.
Едното прави од сателити, базни станици до мобилни. Другото составува клими, зема субвенции од државата и има мрежа на агресивни герила поданици насекаде во светот кои ги убедуваат сите дека само што не завладеале со пазарот.
Им истестираа неколку модели на Еуровент, се избрукаа и сеуште не се делат од паметот.
Potpolno ke se soglasam zatoa i na bratmi mu predloziv da zeme Tosot Firma vo sopstvenost na Gree.Малце избегавме од темата меѓутоа не е како порано "се што е од Кина е ѓубре". Имав можност да ја посетам Кина и верувајте нивните домашни производи имаат скоро иста цена како што се продаваат во Европа (шаоми, хуавеи...). Не се залетувајте од Алиекспрес да купувате производи кои ви се нудат за дупло поевтини цени па после Кинеско не чинело. И самите кинези ако не им се даваат многу пари си нарачуваат од алиекспрес и знаат дека тие производи се копија на оригиналот. Затоа кога купувате Кинеско или Јапонско или Германско гледајте тоа да е од официјална продавница и произведено од главната фабрика и нормално да си има гаранција и резервни делови
А ти да ме ставиш на игнор и да не ме ставаш во уста пошто те гледам не си достоен ни одговор да добиваш, добро? Улогата ти е да бидеш дупли акаунт и заќути веќе еднаш.Baterija, ajde na polnenje, pak si na 5%
Автоматски споено мислење:
Monterce, ne tresi gluposti.
Uste si mal da solis pamet, citaj.. UCI... ne samo da treses zeleni.
Te procitaa site veke, imaat info vo inbox koj si.
А ти да ме ставиш на игнор и да не ме ставаш во уста пошто те гледам не си достоен ни одговор да добиваш, добро? Улогата ти е да бидеш дупли акаунт и заќути веќе еднаш.
Жити климите до -10!
Па напредни биле, па вакви компресорите, па онакви вентилите, па вака модулирале...
И камо среќа да објавиш мои лични податоци на друг член. Има да ти го истоварам цело обвинителство и полиција па да го јадеш здраво.
До сега те толерирав ама одсега не. Сметај го ова за последно предупредување.
Ќе го колнеш денот кога си зел компјутер во рака.
[/QUOTE
Добро е да видиш до каде ти се границите и да не си ја испробуваш среќата.Dobro e da vidat site so kakva licnost imaat rabota.
Stanavte dosadni veke... aj prestanete, i ako imate nesto za temata pisuvajte, ako ne, ne se izglupirajte pred nas drugite...jas stvarno sakam da dobivam korisni informacii za greenje , da se plasis da otvaras forum od prodavaci na razni brendovi, so falenje kolku im e golem.Baterija, ajde na polnenje, pak si na 5%
Автоматски споено мислење:
Monterce, ne tresi gluposti.
Uste si mal da solis pamet, citaj.. UCI... ne samo da treses zeleni.
Te procitaa site veke, imaat info vo inbox koj si.
И мене исто така ме интересира.Читам околу потрошувачката пишувате, па ме интересира како се движи потрошувачката на AMBER -30 GWH12YD-S6DBA1A
Ovaa ti e ekstra klima bez problem ke te ladi i greeZdravo. Nov sum na forumov. Sakam da zemam klima 5kw. Za greenje stan mi e so izolacija i pvc si e stanot. Gledam mitsubushi MSZ HJ50VA. Dali e dobra opcija? Me interesira slednoto. Pisuva greenje do -10 nadvoresna temp. E sega plus ke bide toa sto ke bide klimata na terasa pod sushina nema da bide izlozena na dozd/sneg. Info i drugi marki 5kw sto bi bilo dobro budzet nekade 55-60k najskapo. Fala mnogu