- Член од
- 10 декември 2018
- Мислења
- 390
- Поени од реакции
- 664
Добро е да видиш до каде ти се границите и да не си ја испробуваш среќата.Dobro e da vidat site so kakva licnost imaat rabota.
Дали сум пилиштарец можеш многу лесно да се увериш ама тогаш ќе ти биде доцна и на твој ужас.
Пред неколку страни спомнаа дека си пензионер и ако е така ј`зк да ти е за две работи:
- за годините
- за писменоста (недостатокот)
И престани да се распрашуваш кој сум како некоја алапача. Не само што нема да ти помогне таква информација туку работите можат ада земат погрешен тек и работата да заврши грозно за тебе!
И не си свесен каква штета можеш да му предизвикаш на тој од кого бараш такви информации. Затоа прееска ти реков само пробај да објавиш мое инфо.
Затоа, за последен пат ти се обраќам: Одлепршај лаганим корацима и заборави ме слободно.
Во меѓувреме јас и уште неколку други луѓе ќе се бориме до последно да ве разобличуваме во вашите лажги. Кои за среќа престанаа со последните тестови на Eurovent.
Ја изгубивте довербата кај сите членови и дефинитивно заинтересираност за Gree на овој форум ќе имаат само вашите дупли акаунти.
Со непочитување
FlegmaFX