Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Добро де, Соник пред 2 недели имаше премиера во кината, кога го извадија со добра слика на торентиве? :shook:
Имал некој digital release порано изгледа, или не им бил добро скриен на сервисите што требале да го пуштат дигитално.

Бог да го прости Max. Нема да претерам ако кажам дека ми беше од поомилените глумци. Еден од оние не премногу експонирани, но со несомнен талент, без глупости и испади. Не беше Егзорцист првиот филм што го имам гледано со него. Првпат го гледав како Минг во Флеш Гордон. А потоа и многу други одлични филмови, да не ги набројувам. Не памтам улога каде што потфрлил, независно од квалитетот на филмот, серијата, играта...
90 години се убава старост за заминување, но кога си одат вакви луѓе, независно од староста, останува впечатокот дека починале прерано.

Ај малце да баталиме корони и морони. Да си поиграме:

89904614_10156789669761406_4484818461234561024_o.jpg

Колку поени имате? Јас ги имам 6, 7, 8, 9, 10, 13, 14, 16, 18, 19. Значи 10 поени. За 20 не сум сигурен. 17 на добар пат сум да го остварам. :D

Некоја, некоја. Тук-таму.
Му дале 23 години и викаат среќа не бил осуден за "предаторски сексуален напад" затоа што тогаш ќе добиел доживотна.

*Човекот има 67 години.
Автоматски споено мислење:

Том Хенкс и жена му позитивни на Корона вирус.

Издржи Форест!

Последно уредено:
Класика
Aj dajte nekoj film sto pametite so epidemii ili virusi ke bide interesno za gledanje u momentot
1ede1281aed615e3404c9c8ad2ca6ffb.jpg

500 days of summer ми станува полека омилен филм. Многу едноставен, нема многу филозофија, сече директно. Заебан филм стварно.
Тешко на тие што се заљубени, уште потешко на тие што не веруваат во љубов. животни филозофии, зависи секогаш од секоја индивидуа посебно.
Joseph Gordon-Levitt растури во филмов, еве дел од филмските цитати.

1. I love how she makes me feel, like anything's possible, or like life is worth it.
2. Just because she likes the same bizzaro crap you do doesn't mean she's your soul mate.
3. No! Don't pull that with me! This is not how you treat your friend! Kissing in the copy room? Holding hands in IKEA? Shower sex? Come on!
4. Friends my balls! I say we're a couple goddammit.
5. It just wasn't me that you were right about.
6. Either she's an evil, emotionless, miserable human being, or... she's a robot.

7. Nice to meet you. I'm Autumn.

Изгледајте го ако имате време(уствари имате, коронааа). Се надевам нема да налетате на Summer девојки :)

П.с. Ја сега го гледав филмов деновиве, што има врска ако е стар
Нееее, таман работа, многу тешко се налетува на Summer девојки ХАХАХАХАХАХАХА
Ги нема, не знам како налетуваат на нив... поретки се од еднорог.

Џаред Лето отсекогаш бил посебен. Залутал во пустина без мобилен, демек на медитација (yeah, right... знаеме каква медитација) немал појма за короната и дека светов генерално е отиден во пченките.

Каков лик...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom