I jas imam 1 lomo mirror I eden hansolИ ние како корисници сме виновни. Си молчиме. Ај што не преземаме некои мерки преку институциите, туку го криеме проблемот. Од срам (сме се заебале / нè заебаа) или нешто друго е во прашање (можеби не сакаат да трпат навреди од „стручњаците“). Двајца во приватни пораки ми се жалеа дека и тие имаат проблеми со U Crown, ама овде ништо не напишаа. На крај ќе се испостави дека само кај мене има проблем (добро, се пожалија уште неколкумина) или можеби јас барам премногу (дури и лажам).
Напишете јасно и гласно за сите проблеми и недостатоци, барем идните потенцијални купувачи нека знаат што ги очекува и на што да внимаваат при купување. А тоа што „стручњаците“ ќе јадат гомна со намера да навредуваат и да нè замолчат да не ве загрижува. Нека си јадат, во сласт нека им се.
Lomoto e slabo na greenje, za ladenje e top. Mu prolupa vnatreshniot ventilator.
Hansolot e jak na greenje, za ladenje uste neznam. Ovoj pak vadi nekoj zvuk koga ke se optereti pa ke pocne da namaluva ama na I-feel dosta po stabilno raboti bez pikovi i ne doaga do taa situacija.
Ednostavno to e to za tie pari kineska klima. Zdravje naredna ako zimam ke zemam i najevtin Japan samo nejkam da slusham cvicenja I tropanja makar I bila poslaba na greenje.
Pozdtav