Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.081
- Поени од реакции
- 62.189
Не знам како да го одгледам ова ^^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам како не си го разбрал. Многу едноставен е за разбирање.овој филм го номинирале за оскар? рандом караница не некој пар да снимиш ќе испадне некоја боља прича него ова
Не знам како не си го разбрал. Многу едноставен е за разбирање.
Зар толку ли е тешко да се разбере филмов стварно не ми е јасно
Имаше нешто што треба да се разбере?
Не знам како не си го разбрал. Многу едноставен е за разбирање.
Нема што да се разбере
Ме мачи како не можеш да разбереш толку едноставна сцена.
Ти од една сцена се збуни па никому ништо.Не замарај. Цел филм изгледал не сфатил ништо па и ќе ми глуми филмоман.
А јас кај реков?Кажи ми каде ја реков дека не сум разбрал нешто или сум се збунил?
Каде?Io za vremeto sto go izgubi so botov ke go izgledase Honeyland.
gjupcitte being lugjeto
А да си ми жив и здрав!koj videl nesto makedonsko u nego - makedonskoto u nego ne mu dava da vidi poise.
Ни отиде човекот во поети...А да си ми жив и здрав!![]()
Не е за мене, туку го запусти детено, мисли дека вистинската сцена од филмот ја гледалДозволи ми да се поправам
...ете за чудо се сложувам со тебе, можеби има интересни сцени од природа, колоритност ама толку ?!Депре за некоја циганка со пчелите. Ок, разбирам све тоа порука, шије ми га ѓура, екологија, јака жена и тн.
Али бре ја не глеам више одамна такви филмови. Го иам одглеано својот фер-шер од нив, на времето и доста ми е. Што не значи дека рачунам оти е срање филмот, или поруката е лоша, или дека не сакам да добие Оскар. Него само кажувам факт дека ја не трошам време на таков филм. Еве сега на пример ќе гледам некој ужасен филм за Битката за Мидвеј од лани (не тој сите што мислите! туку овој), што пак ќе ми бидат подобро потрошени саат и пол неголи тоа со пчелите да го глеам или оноа Рома ли како и да се викаше и слични.