Xfire
fino alla fine
- Член од
- 9 август 2008
- Мислења
- 7.341
- Поени од реакции
- 2.235
mislev nekade go ima niz net, kino nemame nie vo Strumica xDВо секое кино би требало сега да го даваат.
mislev nekade go ima niz net, kino nemame nie vo Strumica xDВо секое кино би требало сега да го даваат.
у секој случај оваа твоја варијанта е боље отколку да го гледаш на сила и/или да глумиш дека ти се допадналЈа сум просечен гледач на претежно тренди филмови, кој не само што не се попалил на Медена Земја, него можда нема ни да го гледам никад.
Не ме сфаќајте погрешно, му пожелувам среќа и све тоа, али нема да го глеам скоро сигурно.
Леле!многу ми се интересни сеа луѓево што се попалија по ханиленд а се просечни гледачи претежно на тренди филмови
мајка ми на пример која се смета за бивша филмоманка и омилен глумец и беше ричард гир а сега не ја знам што гледа ама сигурно гледа некои тешки просеци 6.3 imdb романтични комедии и ги смета за врв филмови
ми вика ај намести ми да го гледам ханиленд на тв... се мислам ама нема, сум се заебал неколку пати сум и местел и преводи сум и барал и чудесии и не и се свиѓале некои општо прифатени добри филмови, плус 7 пати станува/паузира филм...
ако и го пуштам ханиленд ќе се чуди што ја снашло
за ханиленд сметам дека треба да си на некое повисоко филмско гледиште а и гледиште на животот за вистински да ти се допадне а не да глумиш дека ти бил топ
Реков дека ми се интересни луѓето а не дека не треба да бидат љубопитни.Леле!
Spare us!
Не треба да си навлезен во филмови за да бидеш љубопитен за филмот што има 2 номинации за Оскар а е пратен од твојата земја.
Нормално е луѓето да се интересираат и да сакаат да видат кој е филмот што стигнал до Оскари.
Не мислам дека треба да си на било какво повисоко ниво за да гледаш филм, особено па документарец за пчеларство. Филмот е ниту тежок, ниту несфатлив, па да треба да имаш којзнае какво познавање од филмови за да го следиш и сфатиш.
Да ти пратев вакво мислење од некој и да не ти кажев од кој е ќе го одереше од хејт.
Плс контејн јурселф.
Ај што не го читаш насловот на темата кај што фино лепо стои дека е read only, значи не смееш да коментираш. Ај што не си ни видел дека во воведното мислење имаш ем одговор на прашањево, ем напомена да не се коментира во темата. Ама едно правило скоро секаде на форумов е - пред да почнеш со коментирање, да го прочиташ воведното мислење во темата кај што сакаш да коментираш. А ти не си го прочитал. Сега не знам дали го тролаш форумов, подфорумов, темата или мене. Или сите заедно?зошто имаш два филма со број 100?
имаше два филма со број 100, што е проблемот? може некој модератор да го избрише мислењетоАј што не го читаш насловот на темата кај што фино лепо стои дека е read only, значи не смееш да коментираш. Ај што не си ни видел дека во воведното мислење имаш ем одговор на прашањево, ем напомена да не се коментира во темата. Ама едно правило скоро секаде на форумов е - пред да почнеш со коментирање, да го прочиташ воведното мислење во темата кај што сакаш да коментираш. А ти не си го прочитал. Сега не знам дали го тролаш форумов, подфорумов, темата или мене. Или сите заедно?
Пишува во почетното мислење зошто има 2 филма со број 100.имаше два филма со број 100, што е проблемот? може некој модератор да го избрише мислењето
ете го избришав мислењето, се надевам дека си задоволен сегаПишува во почетното мислење зошто има 2 филма со број 100.