Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ako ja gasis so sigurnost poveke ke ti potrosi...Dali e podobro inverterot da raboti 24 casa vo minus denovite, ili moze da se gasi.
Pitam poradi zamrznuvanje i potrosuvackata ima razlika, mi rekoa ako ja gasis/vklucuvas pocesto povise potrosuvacka ima (poradi zagrevanjeto).
So zdravje da si gi koristis ...dolgo date sluzat.. Imas i vo upatstvoto i na samata app,kako e postapkata za konektirajneDenes montirani Gree x2, odnosno Gree Fairy LCLH 3.5 i Gree U- Crown 3.5ka. Prvi vpechatoci, Nadvoreshnata edinica na Fairy e potivka. Vnatreshnata edinica na Crown-ot e poelegantna Tolku zasega, shtom nabavam merachi za potroshna ke spodelam informacii.
Btw nekoj da mi pomogne okolu povrzuvanjeto na klimive preku Wi Fi?
Ova e bitno. Hansolot so ifeel pusten?Impresiniran od Mitsubishi-to SF50.
Sinoka na minusni temperaturi na 42m2, severna strana bez nikakva izolacija i greenje na prostorot nad i pod (neizolirana ploca i neizolirana ploca + parket) odzuvase podeseni 23 stepeni so potrosnja od 1.2KW/h.
Od utrinava do popladnevo istiot prostor na istata temperatura go odrzuvase so 1KW/h.
Hansolot od utrinata do popladnevo, 22m2, juzna i zavetna strana, bez nikakva izolacija i greenje na prostorot nad i pod (neizolirana ploca + parket i neizolirana ploca + parket, nad 3m vkopan topol podrum) odzuvase podeseni 23 stepeni so potrosnja od 0.8KW/h.
Site komentari ponatamu se izlishni.
Impresiniran od Mitsubishi-to SF50.
Sinoka na minusni temperaturi na 42m2, severna strana bez nikakva izolacija i greenje na prostorot nad i pod (neizolirana ploca i neizolirana ploca + parket) odzuvase podeseni 23 stepeni so potrosnja od 1.2KW/h.
Od utrinava do popladnevo istiot prostor na istata temperatura go odrzuvase so 1KW/h.
Hansolot od utrinata do popladnevo, 22m2, juzna i zavetna strana, bez nikakva izolacija i greenje na prostorot nad i pod (neizolirana ploca + parket i neizolirana ploca + parket, nad 3m vkopan topol podrum) odzuvase podeseni 23 stepeni so potrosnja od 0.8KW/h.
Ne mozam bas naj naj da te svatam....za sto/ koi komentari...??Impresiniran od Mitsubishi-to SF50.
Izgleda i jas sum eden so ovie ..... Go poracav od ali na 11.11 za 14.06$ stigna za 8 dena ama ne me bendisuva nesto ...kako da podzatajuva ...a momentalna tocno meri povrzav 3 kako voz site isto pokazuvaa...Имам 9 мерачи од овие SP3S но последните два не ми се погодија. Едниот мери само моментална потрошувачка и не ги покажува другите параметри како дневна потрошувачка, неделна или месечна, додека другиот ако сум ја пуштил климата во 7 часот наутро, покажува како дека сум мерел од два часот наутро. Има ли некој се сретнато со ваков проблем ?