Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
daikin ftxt50aРазлика у даљини сигурно може бити 15м а у висини (горе или доле) 10м. Јачи компресори у 12-цама трпе и 20м/15м. Све пише у упутству климе. Који је модел у питању?
Не могу да нађем ту ознаку, само FTXF50A, та је 18-ца и може 30м далеко и 20м у висину. С тим што је 30м максимална УКУПНА дужина инсталације. Где год да је ставиш нећеш имати проблема.daikin ftxt50a
Разлика у даљини сигурно може бити 15м а у висини (горе или доле) 10м. Јачи компресори у 12-цама трпе и 20м/15м. Све пише у упутству климе. Који је модел у питању?
Автоматски споено мислење:
Не могу да нађем ту ознаку, само FTXF50A, та је 18-ца и може 30м далеко и 20м у висину. С тим што је 30м максимална УКУПНА дужина инсталације. Где год да је ставиш нећеш имати проблема.
Mene pokraj ovie brojki ......me buni i druga rabota .....ako ovie vivax modeli se rebrendirani ili prepakovani Midei.....kako tuka po nekoj clen sto ima midea(povejketo vikaat deka.nese nesto posebno) ne ni pisuva tuka detali .....a site sto imaat vivax deka se ekstra.... Klimi ....toa ke.mu dojde kako nekoj sto ima klima Inventor ili C&H ,da tvrdindeka e super a gree deka.ne cini a niv gi proizveduva Gree.... Kako ova ...??една корисна информација за оние кој се во план да купат вивакс клима R32
да не лутаат која буква што значи па колку дава топлина...дизајн,боја
AEMI 2.3kw Pdesing (предвидено оптеретување при греење-ова е превод од сајтот на вивакс)
AEQI 2.3kw Pdesing
AULI 2.3kw Pdesing
AEXI 2.3kw Pdesing
AEYI 2.55kw Pdesing
AERI 2.7kw Pdesing
AUJI 2.7kw Pdesing
AEVI 2.7kw Pdesing
исто да ви кажам ,најдов неточни информации на нивниот сајт како А+++ на греење за некоја од климиве со 2,3
Мидеа е многу фалена по форумиве во Србија од тоа што сум читал. Посебно мидеа misionMene pokraj ovie brojki ......me buni i druga rabota .....ako ovie vivax modeli se rebrendirani ili prepakovani Midei.....kako tuka po nekoj clen sto ima midea(povejketo vikaat deka.nese nesto posebno) ne ni pisuva tuka detali .....a site sto imaat vivax deka se ekstra.... Klimi ....toa ke.mu dojde kako nekoj sto ima klima Inventor ili C&H ,da tvrdindeka e super a gree deka.ne cini a niv gi proizveduva Gree.... Kako ova ...??
Mision ko ke kazes ti e isto kako da kazes Lomo...ama i Lomo i Mision imaat 300 varijacii so nadvoresni i vnatresni edinici.Мидеа е многу фалена по форумиве во Србија од тоа што сум читал. Посебно мидеа mision
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
30m dužina, 20m visina![]()
DAIKIN SENSIRA FTXF-A (R-32) - ICS GROUP - Environment friendly climate solutions
Високоѕидна клима со елегантен дизајн – BLUEVOLUTION серија со R- 32 еколошки фреон. R-32 влијае во намалување на штетното влијание врз околината до 68%, во споредба со R-410A и дополнително ја намалува потрошувачката на енергија.www.icsgroup.mk