- Член од
- 3 јуни 2016
- Мислења
- 369
- Поени од реакции
- 642
Sta sam ja poceo , pa to svi znaju.Gree je klasa sa Midea,Haier i ostalim Kineskim proizvodjacima.Malo gore,malo dole,zavisi koji model .
Ja pisem ozbiljno i korisno.Trudim se da budem koristan a ti krenuo u trgovinu i marketing klima uredjaja Kineskog Gree.
Totalno si neozbiljan i pristrasan.To sto Gree NAPISE na PAPIRU da ima two--stage kompresor, meni to nista nije vazno i nije znacajno.
Kada Fujitsu i ostali renomirani proizvodjaci napisu oznaku kompresora, to ima znacaj i vrednost.
Потполно се слагам, @Strelec и остали гт1 свБ ботови од грее, земаат јаки маржи за секоја клима и никако верување на форумов. 1000 пати напишав отвори си бе дечко форум грее и прај си се јак колку си. има простор тука за рекламирање на кајгана ќе си платиш банерче и тоа е тоа. а ти тука да манипулираш со години да ми величаш некој кинез дека е space shuttler иди бре освежи се на чешма. и никао не сваќам сериозно ништо што ќе промовираат ваков компресор ваков опсег на работа. исто ко лада да ми пишува хибрид модел дека извадиле. соземи се и престани да манипулираш маржата земи ја на друг начин не со манипулации. и не скокај многу на секоја добра вест од сериозни производители (секако не мислам на грее). потполно се согласувам со @zzoranpetrovic .
)) сепак имаш добра поента неколку дена се -15 во други градови