Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na sabajle i na vecer ja uklucvam.[DOUBLEPOST=1540240570][/DOUBLEPOST]Можеби лошо ти е поставена, мада не верувам, почекај да дојде ладното. Околу 300w сигурно модулира, бар кај мене.
Плус топло е уште, и уклучена ти е 24/7?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ke probam taka da vidamВака, стај ауто, исклучи сензор и она за абсњнт дитекшн.
Sent from my iPhone using Tapatalk
@vlavot Suvi Defrosti na 5min se vika ova ili kako se vika ?Na tolkav minimum jas ja nemam vidno da trosi FH 25ka
Eve kaj mene kako e sostojbata sega slikano
I na 5min gasi. Modulacija cista nula.
Можеби лошо ти е поставена, мада не верувам, почекај да дојде ладното. Околу 300w сигурно модулира, бар кај мене.
Плус топло е уште, и уклучена ти е 24/7?
Вака, стај ауто, исклучи сензор и она за абсњнт дитекшн.
Уште на Бајачка да му препорачаш да ја однесеЗатоа, коа и јас ја уклучувам исклучувам, ми гаси он офф на повисока потрошња, ова е после 24 часа кај мене и стабилизирана одржуваше 20 степени. Коа ќе ја тераш 24/7 и коа ќе е ладно ќе спушта пониско.
@vlavot Suvi Defrosti na 5min se vika ova ili kako se vika ?
Уште на Бајачка да му препорачаш да ја однесе
GT1 у нов стан со турбо изолација 425W минималец у 15м2 и на 5мин му снемува струја климата![]()
Uspea vo zivotot. Se gordeeme site so tebeTesla AMA na R32 koga ke imas za 22k javi
https://tesla.info/wp-content/uploads/2018/03/Tesla-klima-TC35V3-1232IA-spec.pdf
Gledam i kompresor imaat KSN 98 D22UFZ pa se setiv deka e istiot kako vo skupata Carierkata Ve.ntus na R32 koja cenovno go roknale na ihaaa 36.000den.
Ovie ko bliznacki samo razlicna cena[DOUBLEPOST=1540249425][/DOUBLEPOST]За Аматериве на Темава да се пофалам со 3јкава напред и титула Недостижен за другите
Прегледај го приврзокот 198521
Се додека е тука, форумов ќе биде сеир.Форумот два пати откажа послушност а вие сеуште барате дискусија со човек кој има само една цел да ви се иссмева на климите...
C&HЗдраво дечки,ако може да ми препорачате некој добар инвертер клима уред за цена околу 23-24000ден? Гледам дека има за тие цени 3.5кв ама незнам која марка е поквалитетна,има ST,VIVAX,GREE,HAIER TUNDRA....
Па кажете ми што е подобро за тие пари пошто јас не се разбирам многу во клима уреди??
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Кога купуваш клима за 24000, ќе си имаш клима од 24к. Не се потресувај околу брендот. Начелото е: колку пари толку музика.Здраво дечки,ако може да ми препорачате некој добар инвертер клима уред за цена околу 23-24000ден? Гледам дека има за тие цени 3.5кв ама незнам која марка е поквалитетна,има ST,VIVAX,GREE,HAIER TUNDRA....
Па кажете ми што е подобро за тие пари пошто јас не се разбирам многу во клима уреди??
Само не STЗдраво дечки,ако може да ми препорачате некој добар инвертер клима уред за цена околу 23-24000ден? Гледам дека има за тие цени 3.5кв ама незнам која марка е поквалитетна,има ST,VIVAX,GREE,HAIER TUNDRA....