Се отепавте за пусти грее, а јас прашав дали има еуро сертификат одобрение за квалитет, изо стандарди нешто ? - Одговор нема . Има само млатење празна слама.
Затоа што гледам дека доста клими имаат еуросертификат, а ги плукаат на форумов во отсуство на аргументи. Јас секогаш купувам роба со еуросертификат за квалитет.
Луѓето читаат и одлучуваат овде, македонецот сака “квалитет што трае ама поефтино“ оти нема пари многу, вие треба да помогните, а не да одмагате.
Најмногу ги ценам форумџиите што велат : “ Јас имам ( јорк, морк, мидеа , соник ) вака и вака. Што е сцоп , а што е коефициентот (на заштеда ) Тоа е важно и дали е квалитетна , дали соодејствува на квадратурата на станот ,каква е изолацијата итн. Овде се потрошени повеќе од 1000 страни, за хансол и гри, срамота е ова, бесчуствителност за потребите на луѓето. Оти да плаќаат кредити за неквалитетни, а се продаваат и други со понормални цени кои можеби би ја задоволиле потребата.
Да се помогне на народот За да не биде сиромавиот 2 пати плаќа, оти греота е народов.
Лопови и мајмуни насекаде па и на форумов, правопис не знаат (најголемо достигнување во животот му е продавање на клими) па вреѓаат во отсуство на аргументи, јас имам повисока цел од нив, да му помогнам на народот да го заштитам од преваранти.
Затоа е форумот. За помош.
За трговија имате телевизија и реклама5.
И за крај народе ГРЕЕ ни под разно да не купувате за инат за тоа што нивните трговци ја засраа темата за најефтино загревање.
Кога купувате клима барајте сертификат за квалитет и долга гаранција.
Читајте искуства од луѓе што имаат разни клими и како се задоволни и обратно.
МОдераторот има многу да зачисти на оваа тема, работи непотребни еден куп, по мое мислење да се остават мислењата на реалните потрошувачи.