Dupliot profil na strelecot e, ne se trevozeteКој е твојот придонес на темата освен "земи читај" пост по пост?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dupliot profil na strelecot e, ne se trevozeteКој е твојот придонес на темата освен "земи читај" пост по пост?
,skarani koj da lapne pogolem procent od jadenjevo burek po forumov[DOUBLEPOST=1539676231][/DOUBLEPOST]Tabela za Hansol -20 da vidime na sekoj stepen kolku e min nom i max vo greenje .Imale Gree 70000 vraboteni bez Strelco eve eden neka go oslobodat i neka napravi saglam tabela ko Toshiba.Срамота е да принтскрин глупости, во европа има европска декларација, ако лажеш ќе те снема на пазар. Овде нема лага. Максимум потрошња 1,2 квKlimata e katastrofa, nemoj nikako nesto vakvo
Прегледај го приврзокот 187183
Ovaa klima e samo za ladenje, na greenje e beda
Nemas ti pojma od klimi be cedo. Imas kaj ovaa klima deklarirana kako 12-ka odnosno 12.000 BTU, a ako razbiras barem malce ke vidis deka dava 8.627 btu/h ili u kw kaj mene 2673 kw na greenje, sto e malku i za 9-ka e na za 12-ka.Срамота е да принтскрин глупости, во европа има европска декларација, ако лажеш ќе те снема на пазар. Овде нема лага. Максимум потрошња 1,2 кв
чедо при очи си слеп, декларација лажи , трап не лажи (2984-13813) види дополнението до 8627, а тоа ти е средина статистика . Ама не знајш да читаш декларации, тоа ти еNemas ti pojma od klimi be cedo. Imas kaj ovaa klima deklarirana kako 12-ka odnosno 12.000 BTU, a ako razbiras barem malce ke vidis deka dava 8.627 btu/h ili u kw kaj mene 2673 kw na greenje, sto e malku i za 9-ka e na za 12-ka.
Не разбирам, сакаш да кажеш дека кај климите треба да се водиме по таа максималната бројка?чедо при очи си слеп, декларација лажи , трап не лажи (2984-13813) види дополнението до 8627, а тоа ти е средина статистика . Ама не знајш да читаш декларации, тоа ти е
точно така, во одредени услови може да достигне од - до, пример во мојата бранша вискозитетот се мери во промили, но различен вискозитет со сомнително потекло со многу мали отстапки може да доведе до хаварија. Ова го кажувам Во случај бројките од овие мерења да се потценат и плукаат. Елем, денес пред се важат сертификати за квалитет. Дечково од ГРЕЕ нема лиценца да продава во европа, не му е одобрено . Во ЕУ и со ЕУ сертификација нема заебанција. Таа сликата што ја постирал за оваа клима е тестирана во 3 топлотни региони во европа. ПоздравНе разбирам, сакаш да кажеш дека кај климите треба да се водиме по таа максималната бројка?
Односно FH35VE да ја рачунаме дека е 6.3KW?
https://planetaklimata.com.ua/instr...shi_Electric_MUZ-FH_VE_Service_Manual_Eng.pdf
![]()
Kade im e toj magacin ?Vi stignale od kineskite klimi refus vo edno carinsko skladiste kaj kacanicki pat. Udri narode,bafal robata stigna ☺
Vivax go napravi najgolemiot podem na pazarite koga se proizveduvase vo Gree. Zosto, sami odgovorete si.Vivax klimite se proizveduvaat vo fabrikata na Midea i se super kvalitet VS cena.